Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pompierii argeseni au fost ajutorul lui Mos Craciun pentru oamenii sarmani

Adevărul Adevărul,
Pompierii argeseni au fost ajutorul lui Mos Craciun pentru oamenii sarmani

Pompierii argeseni au facut un gest nobil in preajma sarbatorilor de iarna. Au strans mana de la mana si au sprijinit pe Mos Craciun in misiunea sa. Astfel, au adus zambetul pe buze si au umplut masa de Craciun a trei familii sarmane, cu bunatati. continuă pe Adevărul

Cum a devenit Bill Gates Mos Craciun pentru o tanara de pe internet

An de an, site-ul Reddit organizeaza cea mai mare sesiune de Secret Santa din lume. Zeci de mii de utilizatori ai site-ului sunt cuplati si isi trimit cadouri reciproc. Anul acesta a fost mai norocos pentru o fata de pe Reddit, deoarece Mos Craciun pentru ea a fost Bill Gates.

Caru' cu vedete: Miley Cyrus, in ipostaze porno cu Mos Craciun! Pentru imaginile astea, sigur nu va gasi nimic sub brad; Chitaristul de blues Eric Davis, impuscat mortal la Chicago; E buna rau, dar ce pacat, nici un barbat nu-i intra-n pat! Adelina Pestr

Fostul campion mondial la patinaj artistic Brian Boitano a anuntat ca este homosexual. Brian Boitano, medaliat cu aur la patinaj artistic la Jocurile Olimpice din 1988, de la Calgary, a anuntat ca este homosexual, joi, la doua zile dupa ce a. Fiica secreta a lui Nae Lazarescu face acuzatii! S-a spus ca cea mai mare tristete a lui Nae Lazarescu a fost ca n-a avut copii. Gresit! Actorul, care a decedat joi, a avut o fiica secreta, pe nume Simona. Tanara sustine acum ca a avut o relatie.

Politistii vasluieni s-au transformat in Mos Craciun pentru copiii cu dizabilitati de la Centrul din Negresti

Ca in fiecare an, politistii vasluieni s-au transformat in mesagerii lui Mos Craciun si au impartit cadouri copiilor de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti.

Mos Craciun salvat de politisti din mainile unui infractor periculos

Mos Craciun a impartit astazi daruri la copiii politistilor din Mehedinti. Serbarea a fost organizata de Corpul National al Politistilor din cadrul IPJ Mehedinti la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin.

Mos Craciun a venit si pentru copiii strazii din Bucuresti

Mos Craciun a venit si pentru copiii ce provin din familiile defavorizate care traiesc in strada sau in adaposturi improvizate: peste 50 de micuti s-au bucurat, au dansat si au primit cadouri la petrecerea de Craciun organizata de Samusocial din Romania, Serviciul de Ajutor Mobil de Urgenta pentru persoanele desocializate.

Targoviste: Mos Craciun va cobori din Turnul Chindiei in rapel

Sosirea lui Mos Craciun, de anul acesta va fi un moment inedit pentru toti targovistenii. Mosul a renuntat la caleasca si isi va face aparitia in Turnul Chindiei, simbolul orasului, dupa care va fi urmat de un alai pana in oraselul special contruit pentru el in Piata Tricolorului, pe data de 20 decembrie, incepand cu ora 17.

Targoviste: Mos Craciun isi va face aparitia in Turnul Chindiei. Va face rapel

Sosirea lui Mos Craciun, de anul acesta va fi un moment inedit pentru toti targovistenii. Mosul a renuntat la caleasca si isi va face aparitia in Turnul Chindiei, simbolul orasului, dupa care va fi urmat de un alai pana in oraselul special contruit pentru el in Piata Tricolorului, pe data de 20 decembrie, incepand cu ora 17.

Vedeta insarcinata, pe post de Mos Craciun generos

Este insarcinata, dar continua sa-si ia in serios rolul de Mos Craciun. De aceea, s-a incarcat.

FOTO Mos Craciun a venit la micutii de la Gradinita Pinochio

Cei 40 de copii din grupa mare si cea pregatitoare de la Gradinita Pinochio l-au primit miercuri, 18 decembrie, pe Mos Craciun.

FOTO Mos Craciun a ramas fara reni: altfel nu se explica de ce a ales sa vina la Galati pe... bicicleta

Zeci de pasionati de mersul pe doua roti s-au echipat ieri in Mos Craciun si au facut un tur al orasului, chiar daca afara erau -4 grade Celsius. Membrii Clubului de Ciclism din Galati s-au tras in poze cu cele mai frumos luminate locuri din oras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )