Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul Dinamo - FCSB: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

B1 B1,
Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul Dinamo - FCSB: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul Dinamo - FCSB, care se va disputa luni seara pe Arena Nationala. Dinamo - Steaua . continuă pe B1

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre faptul ca Gigi Becali nu este de acord ca Anamaria Prodan sa candideze la sefia LPF (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de vineri a emisiunii Unspe metri faptul ca Gigi Becali se opune cu vehementa faptului ca Anamaria Prodan sa devina presedinta a Ligii.

Unii in minivacanta de 1 mai, altii la coada la bilete. Derby-ul Dinamo-FCSB, mai asteptat ca niciodata. Fanii alb-rosii se iNGHESUIE sa prinda tichete (FOTO)

Derby-ul dintre Dinamo si FCSB este mai asteptat ca niciodata. Desi cele doua s-au mai intalnit in acest sezon, atat in campionat, cat si in Cupa Ligii, episodul de luni va.

Medicul Dan Enescu, despre cazul copilului salvat din fantana: Numai Dumnezeu stie cum a stat acolo. Dar, in viata mea, am vazut multe minuni

Medicul Dan Enescu a declarat, joi, despre cazul baietelului salvat dupa 11 ore dintr-o fantana, ca este o situatie foarte delicata si numai Dumnezeu stie cum a supravietuit atatea ore in spatiul ingust.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )