Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta: Acciza va fi introdusa din aprilie, dar Basescu va semna acordul cu FMI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Acciza va fi introdusa din aprilie, dar Basescu va semna acordul cu FMI

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca acciza de 7 eurocenti va fi introdusa din aprilie la benzina si motorina, dar presedintele Traian Basescu va semna chiar si in aceste conditii documentele necesare pentru ca acordul cu FMI sa redevina operational, deoarece memorandumul nu va include aceasta masura. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Acciza va fi introdusa din aprilie, dar Basescu va semna acordul cu FMI

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca acciza de 7 eurocenti va fi introdusa din aprilie la benzina si motorina, dar presedintele Traian Basescu va semna chiar si in aceste conditii documentele necesare pentru ca acordul cu FMI sa redevina operational, deoarece memorandumul nu va include aceasta masura. --- * Update 19:26 Ponta: Schema de ajutor pentru firmele care creeaza minim 20 de locuri de munca Guvernul va suporta jumatate din valoarea totala a cheltuielilor salariale in cazul firmelor care creeaza minim 20 de locuri de munca, a anuntat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, dupa discutiile cu FMI: Acciza creste din 1 aprilie si la benzina si la motorina

Acciza de 7 eurocenti va fi introdusa din aprilie la benzina si motorina, iar presedintele Traian Basescu va semna documentele pentru ca acordul cu FMI sa redevina operational, deoarece memorandumul nu va.

Premierul se intalneste din nou cu delegatia FMI. Basescu va semna scrisoarea cu Fondul daca accizele la carburanti nu sunt parte a intelegerii (surse)

Premierul Victor Ponta se intalneste din nou luni cu membrii delegatiei comune a Fondului Monetar International FMI), Bancii Mondiale BM) si Comisiei Europene, dupa cum a anuntat duminica intr-o declaratie de presa. Presedintele Traian Basescu va semna scrisoarea cu FMI daca acciza de 7 eurocenti la benzina nu va fi specificata in document, iar acciza la motorina va fi amanata cel putin 3 luni, au spus surse citate de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )