Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ponta, de acord cu seful statului: Referendumul pe Rosia Montana este o idee foarte buna

Adevărul Adevărul,
Ponta, de acord cu seful statului: Referendumul pe Rosia Montana este o idee foarte buna

Premierul Victor Ponta este de acord cu organizarea unui referendum pentru Rosia Montana, idee avansata de presedinte in aceasta dimineata la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Ponta: Nu am luat niciun ban pentru Rosia Montana. Referendumul este o idee foarte buna

Premierul Victor Ponta este de acord cu organizarea unui referendum pentru Rosia Montana, idee avansata de presedinte in aceasta dimineata la Adevarul Live. Ponta i-a transmis totodata presedintelui ca nu a luat niciun ban pentru Rosia Montana.

Ponta: Ideea lui Basescu a unui referendum privind Rosia Montana este foarte buna.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca ideea exprimata de seful statului, Traian Basescu, de a declansa un referendum privind proiectul Rosia Montana, este una foarte buna, informeaza Mediafax. Daca presedintele Traian Basescu, conform atributiilor sale constitutionale, considera util sa declanseze un referendum, cred ca e o idee foarte buna, a spus Ponta. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Ponta a spus ca, daca nu s-ar fi facut partea .

Ponta: Proiectul Rosia Montana este unul controversat, de care nu sunt convins

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins.

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

Ponta: Voi vota impotriva proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Antena 3, ca, in calitate de deputat, va vota impotriva proiectului Rosia Montana, subliniind ca Parlamentul va decide daca acest proiect va fi aprobat sau respins.

VIDEO / LIVE TEXT Manifestantii s-au strans la Piata Universitatii pentru a doua zi de proteste impotriva Guvernului si exploatarii de la Rosia Montana

Piata Universitatii este pentru a doua zi scena protestelor impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat proiectul si l-a trimis catre Parlament. La ora 19. 00 erau stransi circa 300 de protestari. Ora 20. 25: Cordonul de jandarmi a ajuns pe carosabil. Spatiul de la Fintina de la Facultatea de Arhitectura a devenit neincapator pentru manifestanti. Numarula cestora a depasit 600, dar aproximarea e dificila din cauza intunericuluiOra 20. 20: Dragos Tanase, director general Rosia Montana Gold Corporation, a declarat pentru HotNews. ro, legat de propunerea ca problema Rosia Montana sa fie transata printr-un referendum national, ca ne mentinem pozitia ca referendumul din 2012 e cel relevant. Ora 20. 00: In Piata Universitatii s-au strins circa 600 de protestatari, care scandeaza ironic Antena 3 e aici?, aluzie la faptul ca postul controlat de Dan Voiculescu nu a dat in prima zi de miting nici o stire. Pe linga demisia guvernului Ponta, protestatarii au cerut si demisia presedintelui Basescu. Manifestantii striga lozinci la adresa presei, pe care o acuza ca s-a lasat cumparata. Articol in curs de actualizare.

Basescu: Nu exclud sa convoc referendum pentru Rosia Montana simultan cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca promovarea prin lege a exploatarii de la Rosia Montana este o dovada de lasitate a Guvernului, informeaza Mediafax. Seful statului a spus,.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Crin Antonescu si Ponta - dezastre pentru Romania / Trimiterea legii privind acordul cu Rosia Montana in Parlament este o lasitate a guvernului / Ponta aduce aminte de stilul lui Adria

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana?Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )