Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta il ataca pe Basescu: Presedintele nu vrea sa promulge bugetul ca sa nu mai facem comisia pe cazul Calarasi

B1 B1,
Ponta il ataca pe Basescu: Presedintele nu vrea sa promulge bugetul ca sa nu mai facem comisia pe cazul Calarasi

Premierul Victor Ponta l-a acuzat, marti, pe presedintele Traian Basescu ca ameninta ca nu promulga bugetul pentru ca Parlamentul si Guvernul sa nu continue infiintarea unei comisii privind terenurile de la. continuă pe B1

Ponta: Presedintele vrea sa santajeze Parlamentul si Guvernul.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu incearca sa santajeze Parlamentul si Guvernul sa nu infiinteze comisia parlamentara Calarasi. Presedintele vrea sa santajeze parlamentul si guvernul ca sa nu mai facem comisia calarasi. Daca conducerea parlamentului va considera ca este util sa cedeze la acest santaj, eu unul nu o sa cedez. E probabil cel mai urat lucru facut de domnul Basescu. Avem capacitatea bugetara si financiara de a tine lucrurile in mana. O sa .

Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014.

VIDEO Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat ca va retrimite la Parlament legea bugetului de stat pe 2014.

Ponta ii scrie lui Basescu. Premierul vrea o intalnire pe buget

Ponta cere o intalnire pe buget. Premierul Victor Ponta i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care ii cere sa se intalneasca sa vorbeasca despre buget. Stire in curs de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )