Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta: Basescu a avut NESIMTIREA sa-l sune pe Bradisteanu.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Basescu a avut NESIMTIREA sa-l sune pe Bradisteanu.

Premierul Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia sa-l consulte pe Florin Cioaba, relateaza Mediafax. Ponta a spus intr-o conferinta de presa la Suceava ca statul roman intervine in cazul unui cetatean roman aflat intr-o situatie cu totul speciala in afara tarii. Citeste si Ce spune Corlatean despre Basescu, Cioaba si Bradisteanu Daca . continuă pe România Liberă

Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu

Premierul Victor Ponta considera revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga.

Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu

Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia pentru a analiza starea de sanatate a lui Florin Cioaba, scrie Mediafax.

Ponta: Basescu vrea sa o faca pe Udrea presedinte. Treaba lui!.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Romania TV, ca, Uniunea Social-Liberala USL) va fi mai unita ca niciodata, la renasterea Basescu-Udrea. Citeste si Ponta: Hotararea privind aprobarea privatizarii CFR Marfa, publicata probabil miercuri, in Monitorul Oficial Domnul Antonescu are aceeasi parere ca si mine despre domnul Basescu. Astazi am discutat o multime de lucruri cu Crin Antonescu si am constatat ca nimic nu ne uneste mai tare decat aparitia dusmanului comun. A renascut .

Ponta: Basescu face circ pe banii romanilor. Pactul de coabitare presedinte premier a luat sfarsit?

Presedintele Traian Basescu este la fel de jos si de josnic ca extremistul maghiar Gabor Vona, un individ iresponsabil ca si el, si cred ca face asemenea gafe din dorinta de a o sprijini pe Elena Udrea sa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )