Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta: De cand este prieten cu Basescu, are acelasi limbaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: De cand este prieten cu Basescu, are acelasi limbaj

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, dupa ce a fost comparat ieri cu un chelner de catre liderul liberal. ca presedintele PNL, Crin Antonescu, are acelasi limbaj ca si presedintele Traian Basescu de cand este prieten cu acesta. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, dupa ce a fost comparat cu un chelner de Crin Antonescu: De cand este prieten cu Basescu, are acelasi limbaj

Presedintele PNL, Crin Antonescu, are acelasi limbaj ca si presedintele Traian Basescu de cand este prieten cu acesta, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, dupa ce a fost comparat cu un chelner de catre liderul liberal.

Antonescu: Nu eu m-am dus la Barroso sa-mi dea lista ca la chelneri. ...

Replicile ironice intre liderii USL continua. In timp ce Antonescu l-a comparat pe Victor Ponta cu un chelner, liderul PSD spune ca, de cand e prieten cu Traian Basescu, Antonescu are acelasi limbaj. Luni seara, Crin Antonescu a spus ca Nu eu a doua zi dupa ce 7 milioane de romani au votat intr-un fel m-am dus sa-mi dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a afirmat liderul PNL, la Romania TV, luni seara. In replica, Ponta a spus despre Antonescu ca are acelasi limbaj .

Replica lui Ponta la comparatia facuta de Antonescu: De cand este prieten cu domnul Basescu, impart acelasi limbaj

Crin Antonescu imparte acelasi limbaj cu Traian Basescu de cand sunt prieteni, a venit replica premierului Ponta dupa ce presedintele PNL a afirmat ca a primit lista de la Barroso ca un chelner. De cand.

Ponta: Iohannis este un castig pentru Guvern.

Premierul Victor Ponta a declarat ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca il doreste in Guvern, dar a evitat sa spuna in ce functie, relateaza Mediafax. Aflat la Soci pentru deschiderea Olimpiadei de iarna, premierul a evitat un raspuns transant legat de pozitia exacta pe care ar urma sa o ocupe Iohannis in Guvern. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, in frunte cu domnul Iohannis pe care nu doar ca il doresc in Guvern, dar cred ca ar aduce un .

Victor Ponta: USD este parte a USL, numai ca suntem doar trei din cele patru partide

Victor Ponta a declarat, luni, ca Uniunea Social-Democrata USD), care reprezinta alianta electorala dintre PSD, UNPR si PC in perspectiva alegerilor europarlamentare, este parte a USL, relateaza Mediafax. USD e.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )