Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta: Catusele trebuie puse doar celor care sunt violenti

România Liberă România Liberă,
Ponta: Catusele trebuie puse doar celor care sunt violenti

Modificarea Codului de Procedura Penala nu va impiedica procurorii sa documenteze cazurile pe care le au in ancheta, iar catusele trebuie puse doar celor care sunt violenti si pun in pericol integritatea politistilor, deoarece nu se castiga nimic daca o femeie este incatusata, a declarat premierul Ponta pentru Digi 24. continuă pe România Liberă

5 tendinte imobiliare prin lupa celei mai mari banci din Romania: In 4 ani s-a triplat ponderea celor care sunt la a doua achizitie

Numarul tranzactiilor cu locuinte este in crestere, creditele ipotecare standard ale bancilor prind din urma Prima Casa, clientii sunt mai orientati spre locuinte cu suprafete mai mari, iar ponderea celor care iau credite pentru locuinte si au deja o.

Au inceput inscrierile la gradinita. Care sunt regulile pentru inscrierea copiilor in invatamantul prescolar

Astazi au inceput inscrierile copiilor la gradinita. De luni, 11 mai, parintii trebuie sa ii inscrie pe copiii care intra din septembrie pentru prima data la gradinita. Etapa este rezervata copiilor nou-veniti in invatamantul prescolar, in timp ce in paralel, din 27 aprilie si pana la 1 august, se desfasoara si reinscrierea copiilor care sunt deja la gradinita in acest an scolar si care in anul scolar 2015-2016 vor fi in grupa urmatoare. Presa a semnalat in aceasta dimineata existenta unor probleme cu programul informatizat, la inscrieri, situatie care s-a remediat, dar despre care Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Ministerul Educatiei nu au putut da nicio explicatie, la solicitarea HotNews. ro.

Ministrul Mediului, mesaj de sustinere catre protestatari: Felicitari tuturor celor care lupta astazi pentru stoparea taierilor ilegale si a monopolului pe paduri

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, i-a felicitat pe protestatarii care astazi au iesit si lupta astazi pentru stoparea taierilor ilegale de paduri. Felicitari tuturor celor care lupta astazi pentru.

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, cercetati in continuare in arest la domiciliu in dosarul in care sunt acuzati de abuz in serviciu

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis vineri ca primarul din Miercurea Ciuc, Robert-Kalman Raduly, si viceprimarul Domokos Szoke vor fi cercetati in continuare in arest la domiciliu, in dosarul in care sunt.

Functionarii publici protesteaza in fata Guvernului. Care sunt nemultumirile lor

Membrii Sindicatului National al Functionarilor Publici SNFP), reprezentantii Federatiei Columna, precum si alte organizatii sindicale, protesteaza, luni, in fata Guvernului, intrucat sunt nemultumiti de conditiile de munca oferite si de salariile mici.

Care sunt telefoanele clasice in care merita sa investesti

Cu toate ca telefoanele de tip smartphone au devenit din ce in ce mai pupulare, exista si persoane inca interesate de modelele clasice de telefoane mobile si care cauta cel mai bun telefon fara touchscreen.

Romanii au talent 2015. Care sunt cei mai increzatori semifinalisti

Cei 12 concurenti din prima semifinala a emisiunii de divertisment Romanii au talent au dezvaluit in culise cat de increzatori sunt in posibilitatea de a pleca acasa cu marele premiu, in valoare de 120. 000 de euro. Daca unii vor neaparat sa castige, altii se multumesc cu simpla experienta a competitiei.

Facebook, surprize pentru utilizatori. Care sunt noile optiuni ale retelei

Nici o functie noua nu este introdusa in Facebook permanent fara o perioada de testare in care este agregat feedback-ul unui grup restrans de utilizatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )