Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Cel mai bun moment pentru referendumul de modificare a Constitutiei este odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Ponta: Cel mai bun moment pentru referendumul de modificare a Constitutiei este odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca cel mai oportun moment in ceea ce priveste organizarea referendumului pentru revizuirea Constitutiei este primul tur al prezidentialelor, dar ca o decizie in acest sens se va in 31 august. continuă pe Adevărul

HTC a reusit sa invinga Samsung: HTC One este cel mai bun smartphone

HTC poate ca nu are cel mai bun parcurs financiar de care se putea bucura, dar telefonul sau este primit bine. Cel mai nou premiu pe care l-au primit taiwanezii este de Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014.

Cel mai bun pandur pleaca in Franta pentru 800.000 de euro

Mijlocasul pandur Dan Nistor va pleca la Evian, in Ligue 1. Gruparea franceza va achita 800. 000 euro pentru transferul mijlocasului echipei gorjene, cel mai bine cotat din lotul formatiei targujiene.

Scrisoare catre alegatorii USL: nu era, totusi, mai bun Boc decat Ponta?.

La aproape un an si jumatate dupa aruncarea in strada a celui mai injurat executiv din istoria postdecembrista, avem suficiente elemente pentru a lansa o intrebare legitima: cu ce este mai bun Guvernul Ponta decat Guvernul Boc? Pentru cei care au memoria scurta, reamintim ca inceputul anului 2012 prindea Romania intr-o stare de profunda nemultumire la adresa guvernantilor. Taierile de salarii si de ajutoare sociale, politicile de austeritate severa impuse de PDL si de aliatii sai, suprapuse .

Ponta: Nu am pe nimeni in vizor pentru a fi remaniat. Cel mai clar si-a indeplinit criteriile Fenechiu

Premierul Victor Ponta a spus, marti seara, ca nu are nemultumiri majore in ceea ce priveste activitatea vreunui ministru, astfel incat sa-l remanieze si a precizat ca cel care si-a indeplinit cel mai.

REVIEW Samsung Galaxy Grand Duos - cel mai scump dual SIM are performante bune, dar merita un ecran mai bun

Samsung Galaxy Grand Duos este un telefon dual SIM de la Samsung, cu ecran de 5 inci si un design cu care producatorul sud-coreean ne-a obisnuit pana acum. Lansat in aprilie, smartphone-ul este parte a strategiei de a ocupa toate zonele pietei. Este cel mai scump telefon din categoria sa, cu cel mai mare ecran, dar are si dezavantaje.

Locurile in care turistii se lauda cel mai mult ca au ajuns

Multor persoane le place ideea de a le arata tuturor unde sunt in aproape fiecare moment din zi, asa ca recurg la deja renumitele check-in-uri pe Facebook. Iata locurile in care cei care calatoresc dau cel mai frecventcheck-in.

Ponta si-a scurtat vacanta pentru a participa la o emisiune.

Premierul Victor Ponta a ajuns in tara luni seara, dupa 10 zile de concediu, petrecute cu familia la Miami. Prim-ministrul si-a scurtat vacanta cu cateva zile si va fi prezent, marti seara, in studioul Romania TV, unde va raspunde atacurilor lansate de presedintele Traian Basescu in ultimele zile. Concediul lui Victor Ponta a fost un prilej pentru presedintele tarii de a-l critica pe seful Executivului, mai ales cu privire la procedura de privatizare a CFR Marfa.

Katy Perry este regina criminala in trailerul pentru cel mai nou parfum al sau Killer Queen!

Dupa lansarea unui nou single, Roar, si pregatirea lansarii unui nou album, Prism, Katy Perry doreste sa revina in atentia fanilor sai si cu un nou parfum, intitulat Killer Queen. Artista a anuntat anul acesta in mai ca urmeaza sa lanseze un nou produs. Katy Perry a postat online si un trailer foarte sugestiv pentru .

Fete frumoase si miscari sexy in cel mai nou clip Pacha Man feat. Alex Velea Aia e!

Vara este inca in toi si artistii romani se intrec in a lansa piese potrivite pentru acest anotimp. Asta se aplica si in cazul lui Pacha Man, care a lansat videoclipul celui mai recent single al sau, Aia e, in colaborare cu Alex Velea, clip realizat de echipa HaHaHa Video Production. Videoclipul prezinta, de fapt, .

China ar putea deveni cel mai mare importator mondial de petrol

China ar putea deveni cel mai mare importator mondial de petrol, incepand cu luna octombrie a acestui an, devansand Statele Unite, ca urmare a cresterii cererii locale de titei, respectiv a majorarii productiei interne de petrol a SUA, potrivit Agentiei americane pentru informatii din sectorul energiei EIA).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )