Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor europene a fost produs in perioada 2009-2011 de catre Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), care devenise un un cabinet de avocatura pentru cine vroia sa ia fonduri, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Citeste si: Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea miciVictor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbataLIVE TEXT. Ponta: Romania este o . continuă pe România Liberă

Imaginile care te fac sa te gandesti la ce a fost si ce urmeaza sa se intample. Cel mai mare dezastru din istoria SUA, un fenomen repetabil?

La ora 5. 12 dimineata, la data de 18 aprilie 1906, locuitorii din San Francisco erau treziti din somn de un zgomot infernal. Zgomotul era produs de un seism de proportii, seism considerat unul dintre cele mai mari.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Cel mai mare muzeu din Europa de locomotive cu abur a fost inaugurat la Resita

Cel mai mare muzeu de locomotive cu abur, in aer liber, din Europa a fost inaugurat duminica la Resita, in cadrul evenimentului intitulat generic 1-40-140, prilej cu care Fundatia Uzinele Domeniilor Resita.

Comisia Europeana a APROBAT FINANTAREA laserului de la Magurele, CEL MAI MARE din LUME. ...

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectuluiELI, de la Magurele, cel mai mare laser din lume. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru proiectul de la Magurele, investitie care se ridica la 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al CE. Astazi marti - n. red. ) Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara .

ULTIMA ORA Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI de la Magurele, cel mai mare laser din lume

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania - cel mai mare laser din lume care va fi construit la Magurele. Astazi, Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara din partea UE ar urma sa provina din fondurile structurale, investitia ajungand la aproximativ 180 de milioane euro, anunta Comisia Europeana printr-un comunicat de presa. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru acest proiect. Contactat de HotNews. ro, fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a declarat ca este fara indoiala cea mai mare realizare a mandatului meu in domeniul cercetarii.

Romexpo va gazdui cel mai mare targ de cosmetica

Cea mai importanta intalnire a publicului cu profesionistii din domeniul cosmeticii, ingrijirii corporale si coafurii va avea loc la Romexpo, in perioada 20-23 septembrie in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair 2012, anunta organizatorii printr-un comunicat de presa.

Cel mai mare producator de hard disk-uri: Vanzarile de computere vor fi slabe in decembrie

Vanzarile de computere vor fi slabe in luna decembrie, avand in vedere ca micii producatori au cerut putine componente intr-o perioada in care comenzile ar trebui sa fie mai mari pentru a satisface nevoile.

Cel mai mare producator de hard disk-uri: Vanzarile de computere vor fi slabe in decembrie

Vanzarile de computere vor fi slabe in luna decembrie, avand in vedere ca micii producatori au cerut putine componente intr-o perioada in care comenzile ar trebui sa fie mai mari pentru a satisface nevoile.

Romania va avea cel mai puternic laser din lume: Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania, urmand ca cel mai mare laser din lume sa fie construit la Magurele, informeaza Hotnews. Proiectul urmareste sa promoveze cercetarea.

Business Report: Cine mai are voie sa asigure case in Romania; Ce sanse are modelul suedez de turnatorie fiscala?; Zona Euro se pregateste pentru cel mai mare bailout din istorie

Dacian Ciolos / Securitatea alimentara a Europei si Romania: Politica agricola comuna nu suplineste lipsa unor politici nationale. Problema securitatii alimentare globale revine in actualitate pe fondul cresterii preturilor la. Interviu cu seful Honeywell Building Solutions: Romania are un potential fantastic, dar legislatia va trage inapoi. Aflat la finalul saptamanii trecute la cea de-a treia vizita in Romania din ultimii sapte ani.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )