Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ponta, citat ca martor in dosarul Referendumului

România Liberă România Liberă,
Ponta, citat ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. continuă pe România Liberă

Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, transmit surse din presa.

Dosarul Referendumul. Premierul Victor Ponta, citat ca martor in acest caz

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce Curtea Suprema a admis cererea depusa de avocatii ministrul Dezvoltarii Liviu Dragnea in acest sens.

Dosarul Referendumul. Victor Ponta, citat ca martor in acest caz

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce Curtea Suprema a admis cererea depusa de avocatii ministrul Dezvoltarii Liviu Dragnea in acest sens.

Instanta a admis audierea lui Victor Ponta ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, potrivit Mediafax. Urmatorul termen in acest dosar a.

Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul referendumului

Decizia a fost luata dupa ce avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, pe 5 februarie, la instanta suprema, audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de.

Presedintele Bulgariei, primit de premierul Victor Ponta la Guvern

Premierul Victor Ponta l-a primit vineri, la Palatul Victoria, pe presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, aflat intr-o vizita oficiala in Romania, context in care prim-ministrul roman a reiterat faptul ca in.

Mircea Geoana: Premierul Victor Ponta a impus un adevarat sultanat in Romania. El si familia lui au acaparat totul

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, sustine ca premierul Victor Ponta a impus un adevarat sultanat in Romania, in care, el si familia lui au acaparat totul, potrivit Stiri pe surse. Vom avea in.

Instanta suprema judeca un nou termen in dosarul referendumului in care este cercetat si Liviu Dragnea

Instanta suprema judeca joi un nou termen in dosarul referendumului din 2012 privind demiterea presedintelui, la momentul acela Traian Basescu, scrie Hotnews. in acest dosar este cercetat si ministrul.

Ce spune un avocat din dosarul Hertanu despre Victor Ponta

Un avocat care reprezinta unul dintre inculpatii din dosarul in care este implicat cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a declarat ca nu ii place faptul ca se incearca asocierea premierului cu acest caz.

Sebastian Ghita, adus cu mandat la DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Sebastian Ghita a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti, potrivit propriilor declaratii acesta fiind suspect in dosarul in care este vizat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )