Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Antena3 Antena3,
Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca in situatia respingerii proiectului privind Rosia Montana consecinta negativa este stergerea judetului Alba de pe harta economica, mentionand ca doreste ca. continuă pe Antena3

Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca in situatia respingerii proiectului privind Rosia Montana consecinta negativa este stergerea judetului Alba de pe harta economica, arata sursele de presa.

Ponta, despre incheierea proiectului Rosia Montana: Probabil ca o sa platim toti si e corect sa spunem acest lucru

Proiectul Rosia Montana se transforma intr-un scandal politic de amploare. Cu putin timp inaintea sedintei in care urma sa se infiinteze o comisie speciala pentru analizarea proiectului, Crin Antonescu a.

Ponta: Judetul Alba va fi sters de harta economica a Romaniei din cauza stoparii ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca una din consecintele negative ale stoparii proiectului Rosia Montana este stergerea judetului Alba de pe harta economica, relateaza Mediafax. Ponta a fost intrebat daca va mai exista o discutie cu parlamentarii PSD pentru a fi pusa la punct o pozitie a partidului in subiectul Rosia Montana. Nu, pentru ca eu le cer colegilor mei de la PSD sa voteze in cunostinta de cauza, pana nu vad proiectul de lege si nu audiaza lumea, nu au cum sa fie in .

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana. Senatorii Comisiei juridice au dat marti aviz negativ, in unanimitate, la proiectul de lege privind exploatarea minereurilor.

VIDEO Cateva sute de persoane au protestat la Sibiu la adresa proiectului Rosia Montana

Ziua de duminica a marcat un record al numarului de sibieni iesiti in strada pentru a protesta la adresa proiectului Rosia Montana.

Senatorii juristi au dat AVIZ NEGATIV proiectului Rosia Montana.

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana.

Actiunile Gabriel Resources scad cu 69% pe bursa din Toronto dupa anuntul lui Ponta privind respingerea proiectului Rosia Montana

Actiunile Gabriel Resources erau in scadere cu 69% pe bursa din Toronto, dupa anuntul premierului Victor Ponta ca legea privind proiectul minier de la Rosia Montana va fi respinsa de catre Parlament.

Protest impotriva proiectului Rosia Montana la Montreal.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana au trecut nu numai granitele Romaniei, ci si Atlanticul. Un miting al romanilor din Canada a avut loc ieri in fata Consulatului Romaniei Din Montreal, anunta Agerpres. Participantii s-au exprimat impotriva folosirii cianurilor in explotarile de la Rosia Montana. Am participat la mitingul de protest de la Montreal pentru ca nu vreau ca oamenii din tara mea sa pateasca ce au patit cei din preajma exploatarilor miniere unde s-a folosit cianura .

Comisia juridica si cea de administratie din Senat au dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

30: Proiectul Rosia Montana a primit aviz negativ si de la Comisia de administratie din Senat. La baza deciziei au stat obiectiile facute de senatori privind neconstitutionalitatea proiectului de.

Liberalii vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Antonescu: Proiectul poate fi votat si fara PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )