Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ponta, despre acuzatiile lui Basescu de inalta tradare: O prostie

Antena3 Antena3,
Ponta, despre acuzatiile lui Basescu de inalta tradare: O prostie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a avut un plan impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare, asa cum spune seful statului, si a. continuă pe Antena3

VIDEO. Ponta despre complotul cu SRS: Este o prostie.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca dusmanul comun al USL este la Cotroceni, iar candidatul Uniunii la prezidentiale este Crin Antonescu. Vom avea candidat unic al USL pe Crin Antonescu. Dusmanul comun al USL, nu doar al Romaniei, este la Cotroceni, nu a plecat Traian Basescu. Nimic nu mi se pare mai important decat sa scapam tara de Traian Basescu, a spus seful Executivului. Citeste si: Antonescu: Basescu are dreptate: PSD nu are sanse la Cotroceni, fara PNL.

VIDEO. Basescu: Urmareau sa ma acuze de inalta tradare.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca acuzatia premierului Victor Ponta, conform caruia seful statului ar fi vandut interesele tarii reprezinta o acuzatie foarte grava. Totodata, Traian Basescu sustine ca, prin falsurile anuntate de Sorin Rosca Stanescu si declaratia lui Ponta, urma sa fie acuzat de inalta tradare si, astfel, suspendat. Citeste si: VIDEO. Basescu: Victor Ponta nu are nici o sansa sa fie presedintele Romaniei. Daca PSD se rupe de PNL, nu castiga .

Ponta, despre DNA: Nu poti sa fluieri doar intr-o directie.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) nu s-a schimbat dupa plecarea lui Daniel Morar, in sensul ca nu sunt condamnate actele de coruptie indiferent de zona politica in care sunt identificate. Citeste si: Ponta, nou atac la Basescu: A lasat totul pentru 2015, cand domnia sa nu va mai fi la Cotroceni Premierul a explicat ca spera ca DNA sa se schimbe in sensul de a condamna toate actele de coruptie indiferent de zona politica .

Traian Basescu: Afirmatia lui Ponta ca am vandut tara, extrem de grava. Se urmarea sa fiu acuzat de inalta tradare

Presedintele TraianBasescu a catalogat drept foarte grava afirmatia premierului Victor Ponta, conform careia seful statului ar fi vandut interesele Romaniei. Traian Basescu sustine ca, impreuna cu.

Traian Basescu: Afirmatia lui Ponta ca am vandut tara, extrem de grava. Se urmarea sa fiu acuzat de inalta tradare (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a catalogat drept foarte grava afirmatia premierului Victor Ponta, conform careia seful statului ar fi vandut interesele Romaniei. Traian Basescu sustine ca, impreuna cu.

Basescu: Urmareau sa ma acuze de inalta tradare.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca ar fi existat planul unei campanii de denigrare a lui, insa presedintele liberal Crin Antonescu nu ar fi implicat in ea. Cititi declaratiile presedintelui, in format LIVE TEXT: -Cred ca pozitia PNL a fost corecta, presupunand ca ar fi fost adevarate acele docuemte, in mod cert un candidat nu se ocupa de plati. Nu a fost o campanie prezidentiala. -Nu am nici un motiv sa suspectez ca ar fi fost implicat Crin Antonescu in .

Ponta, despre GERUL ARCTIC: Ger? Care ger? Am intrebat la Institutul de Meteorologie si nu vine niciun ger

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu cunoaste proiectul de OUG care anunta in nota de fundamentare ca vor fi geruri anormale in urmatoarea perioada, el precizand ca a intrebat la ANM si nu vine.

Ponta, despre posibila reducere a Fondului Cinematografic: Nu este adevarat, se pastreaza acelasi buget

Premierul Ponta a infirmat, luni, zvonurile care se refera la reducerea fondului cinematografic, precizand ca bugetul ramane acelasi. Au aparut doua informatii. in primul rand ca taiem banii de la.

Ponta, despre Rosia Montana: Ma deranjeaza faptul ca nu facem proiecte mari de frica drobului de sare

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Radu Tudor, duminica seara, la emisiunea Punctul de intalnire. Premierul a explicat ca proiectul de la Rosia Montana este foarte controversat si nu ar fi.

Victor Ponta, despre gazele de sist. Avem de ales: Ori le importam, ori le producem noi

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Radu Tudor, duminica seara, la emisiunea Punctul de intalnire. Premierul a vorbit despre problema exploatarii gazelor de sist. Aici cred ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )