Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta, despre atentatul de la Charlie Hebdo: Libertatea de exprimare nu poate fi niciodata ingradita prin acte de violenta. Dar trebuie si responsabilitate

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre atentatul de la Charlie Hebdo: Libertatea de exprimare nu poate fi niciodata ingradita prin acte de violenta. Dar trebuie si responsabilitate

Premierul Victor Ponta sustine ca libertatea presei nu poate fi ingradita prin violenta, dar ca exista sensibilitati protejate legal si in anumite situatii trebuie sa existe responsabilitate, adaugand ca francezii ar trebui sa se gandeasca cum au reusit ei sa asimileze comunitati. continuă pe România Liberă

Islamistii somalezi le-au cerut musulmanilor sa comita noi atacuri in Europa si i-au felicitat pe eroii atentatului de la Charlie Hebdo

Islamistii somalez shebab le-au cerut musulmanilor sa se razbune pe cei care aduc insulte lui Allah sau Profestului Mahomed si i-au felicitat pe eroii care au comis atentatul de la Charlie Hebdo,.

Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacurile teroriste, MARIT la 7 MILIOANE de exemplare

Tirajul celui mai recent numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo a ajuns la 7 milioane de exemplare. Numarul de miercuri, primul de dupa atentatul de la redactia publicatiei, a primit inca 2 milioane de.

Sute de persoane, la un miting contra revistei Charlie Hebdo desfasurat in Fasia Gaza

Aproximativ 300 de persoane au protestat, marti seara, in orasul palestinian Gaza, fata de noua caricatura cu profetul musulman Mahomed publicata de revista franceza Charlie Hebdo, relateaza.

Peste 100 islamisti radicali anti Charlie Hebdo au cerut expulzarea francezilor din Indonezia, in timpul unui protest la Jakarta

Peste 100 de islamisti radicali au manifestat, marti, in fata Ambasadei Frantei din Jakarta, impotriva caricaturii cu Mahomed publicate de catre Charlie Hebdo. in timpul protestuluii, manifestantii au indemnat.

VIDEO Niger: 45 de biserici incendiate in cursul protestelor anti-Charlie Hebdo din capitala Niamey

Un numar de 45 de biserici au fost incendiate in weekend, la Niamey, in timpul protestelor fata de caricatura cu profetul Mahomed publicata saptamana trecuta de revista franceza de satira Charlie Hebdo, a anuntat luni politia din Niger, potrivit AFP.

Proteste la Teheran fata de caricatura cu Mahomed din Charlie Hebdo. Peste 2.000 de oameni au manifestat

Peste 2. 000 de persoane au manifestat, luni, in fata ambasadei Frantei din Teheran fata de o caricatura cu profetul musulman Mahomed publicata in revista satirica franceza Charlie Hebdo, relateaza AFP,.

Sute de mii de ceceni manifesteaza impotriva caricaturilor cu profetul Mahomed din Charlie Hebdo

Sute de mii de persoane au manifestat luni la Groznii, capitala Ceceniei, impotriva publicarii caricaturilor cu profetul Mahomed, din revista satirica franceza Charlie Hebdo, relateaza AFP. in Niger, 45 de biserici au fost incendiate in cadrul unor proteste asemanatoare, impotriva reprezentarii lui Mahomed in publicatia atacata de teroristi in urma cu doar 12 zile.

Cecenia: Sute de mii de oameni manifesteaza in Groznii impotriva publicarii de catre Charlie Hebdo a caricaturilor profetului Mahomed

Aproximativ 800. 000 de persoane manifesteaza luni la Groznii, capitala Ceceniei, impotriva publicarii caricaturilor profetului Mahomed de catre revista satirica franceza Charlie Hebdo, a anuntat ministerul rus de Interne, citat de AFP.

Steagul Frantei, incendiat din cauza noilor caricaturi ale revistei Charlie Hebdo

Peste 600 de oameni au manifestat in orasul afgan Jalalabadsi au dat foc steagului Frantei pentru a protesta fata de publicarea unei noi caricaturi cu Mahomed de catre saptamanalul satiric Charlie Hebdo.

Protestele fata de publicarea unor caricaturi cu Mahomed in revista Charlie Hebdo continua in Iran si in Pakistan

Studenti islamisti iranieni au facut apel la o manifestatie, luni, in fata ambasadei Frantei la Teheran pentru a protesta fata de publicarea de catre revista franceza Charlie Hebdo a unei caricaturi cu Profetul Mahomed, considerata o insulta, a anuntat duminica presa locala, citata de AFP. Mii de persoane au manifestat si in Pakistan, duminica, din acelasi motiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )