Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre condamnarea lui Fenechiu: Chiar nu pot sa o comentez. imi pare foarte rau din punct de vedere uman (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre condamnarea lui Fenechiu: Chiar nu pot sa o comentez. imi pare foarte rau din punct de vedere uman (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu poate comenta decizia justitiei privind condamnarea fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, in. continuă pe B1

Ponta, despre condamnarea lui Fenechiu: Chiar nu pot sa o comentez. imi pare foarte rau din punct de vedere uman

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu poate comenta decizia justitiei privind condamnarea fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, in.

Victor Ponta, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Imi pare foarte rau din punct de vedere uman, a fost un ministru foarte bun

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca nu poate comenta decizia justitiei privind condamnarea fostului ministrul liberal Relu Fenechiu la inchisoare cu executare, dar din punct de vedere uman ii pare foarte rau.

Mihaita Calimente: Condamnarea lui Fenechiu, o razbunare politica. Oricine il deranjeaza pe Basescu se trezeste cu dosar

Deputatul PNL Mihaita Calimente este de parere ca decizia instantei de a-l condamna pe fostul ministru Relu Fenechiu la cinci ani de inchisoare cu condamnare este o razbunare politica ce ar avea legatura cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )