Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta, despre declaratiile de autonomie ale UDMR: Erau declaratii mai mult de campanie. Nu trebuie sa-i radicalizam

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre declaratiile de autonomie ale UDMR: Erau declaratii mai mult de campanie. Nu trebuie sa-i radicalizam

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre acciza de sapte eurocenti la carburant, despre sansele ca USL sa se refaca, despre declaratiile partenerilor de guvernare privind autonomia pentru comunitatea maghiara si despre refuzul invitatiei lansate de presedintele Traian Basescu la ceremonia inchinata celor zece ani de NATO. continuă pe Adevărul

Ponta, despre declaratiile de autonomie ale UDMR: Erau mai mult de campanie. Nu trebuie sa-i radicalizam

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre acciza de sapte eurocenti la carburant, despre sansele ca USL sa se refaca, despre declaratiile partenerilor de guvernare privind autonomia pentru comunitatea maghiara si despre refuzul invitatiei lansate de presedintele Traian Basescu la ceremonia inchinata celor zece ani de NATO.

Ponta, despre taxa pe carburanti: Acciza asigura cofinatarea proiectelor pentru infrastructura.

Ponta: Este adevarat ca pana acum Romania avea cel mai mic pret la carburant, locul 23 in ceea ce priveste pretul la motorina. Noi luam in calcul finantarea pe termen lung, nu numai inacest an electoral, dar si cofinantarea proiectelor pentru infrastructura. Aceste este un proiect pe termen mediu si lung. O parte din aceasta taxa, 4 centi, va fi distribuita transportatorilor. Nu am urmarit declaratiile presedintelui. Dupa 1 iulie va intra in vigiare restituirea accizei pentru .

Subiectiv: Premierul Victor Ponta, despre necesitatea introducerii accizei la carburanti

Sa nu credeti cumva ca sunt masochist sau nebun ca, inainte de alegeri, sa introduc noi taxe daca nu ar fi fost necesar, a declarat premierul Victor Ponta, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )