Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre dosarul Hrebenciuc-Sova: Toata lumea e egala in fata legii, eu ma ocup de viata dumneavostra de zi cu zi

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre dosarul Hrebenciuc-Sova: Toata lumea e egala in fata legii, eu ma ocup de viata dumneavostra de zi cu zi

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, intrebat despre situatia juridica a lui Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, ca el nu se ocupa de aceste lucruri, ci de guvernarea tarii, Ponta adaugand, cu referire la faptul ca cei doi sunt membri PSD, ca toata lumea e egala in fata legii. continuă pe România Liberă

VIDEO. Ponta, despre dosarul Hrebenciuc-Sova: Toata lumea e egala in fata legii, eu ma ocup de viata dumneavostra de zi cu zi

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, intrebat despre situatia juridica a lui Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, ca el nu se ocupa de aceste lucruri, ci de guvernarea tarii, Ponta adaugand, cu referire la faptul ca cei doi sunt membri PSD, ca toata lumea e egala in fata legii.

Ponta, intrebat daca a vorbit recent cu Hrebenciuc: O sa cititi la DNA. Toata lumea este egala in fata legii

La scurt timp dupa ce Viorel Hrebenciuc si Dan Sova s-au prezent la DNA, premierul Victor Ponta, intrebat despre situatia juridica a celor doi, a raspuns ca el nu se ocupa de aceste lucruri, ci de guvernarea tarii. in plus, premierul a adaugat ca toata lumea este egala in fata legii.

UPDATE. VIDEO. Dan Sova, urmarit penal pentru trafic de influenta, in dosarul Hrebenciuc. Sova: Nu am vorbit cu Cazanciuc

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a venit, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, in care acesta este acuzat, intre altele, ca i-a cerut unui coleg de partid sa initieze o lege de amnistiere, promitandu-i in schimb sprijin pentru sefia PSD.

UPDATE. VIDEO. Dan Sova, urmarit penal pentru trafic de influenta, in dosarul Hrebenciuc. Sova: Nu am vorbit cu Cazanciuc (INTERCEPTARI)

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a venit, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, in care acesta este acuzat, intre altele, ca i-a cerut unui coleg de partid sa initieze o lege de amnistiere, promitandu-i in schimb sprijin pentru sefia PSD. Cititi INTERCEPTARI .

Klaus Iohannis, despre dosarul lui Hrebenciuc: Este un lucru excelent ca DNA se preocupa de aceste lucruri

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, despre dosarul de trafic de influenta in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, aratand ca.

Klaus Iohannis: Am impresia ca toata lumea in afara de mine ma ataca

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca are impresia ca toata lumea il ataca in afara de el, iar atacurile sunt de cateva luni, obisnuindu-se cu ele.

Klaus Iohannis: Am impresia ca toata lumea ma ataca in afara de mine

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca are impresia ca toata lumea il ataca in afara de el, atacurile fiind de cateva luni. Klaus Iohannis a fost intrebat, intr-o.

Noi audieri in dosarul Hrebenciuc: Dan Sova, chemat la DNA

Dan Sova a venit la sediul DNA pentru a fi audiat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, care i-a promis acestuia ca-l va sprijini sa ajunga presedintele partidului.

Radu Tudor despre dosarul lui Hrebenciuc: Se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei PSD/ Este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA

Jurnalistii de la Antena 3 au preluat din zbor teza premierului Victor Ponta, care declara ca nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, si o propaga in emisiunile de dezbatere. In cadrul emisiunii La ordinea Zilei, moderata de Dana Grecu, jurnalistul Radu Tudor a afirmat ca se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei Partidului Social Democrat. Nu este nici meciul DNA cu PSD, este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA. Este visul lui Traian Basescu de a controla acest partid, a explicat Radu Tudor.

Ce subiect promoveaza RTV in ziua dosarelor Hrebenciuc, Sova si Mitica Iliescu: Rafuiala sangeroasa in plina strada intre interlopi

Luni, in ziua in care DNA anuntase ca liderii PSD Viorel Hrebenciuc si Dan Sova sunt urmariti penal pentru trafic de influenta, televiziunea Romania TV promova urmatorul subiect: Rafuiala sangeroasa in plina strada intre interlopi. Printre invitatii din studioul RTV se numara si colonelul r) Mircea Dogaru, promotorul politicii lui Vladimir Putin si al desfiintarii unor institutii - cheie ale statului de drept: DNA, Curtea Constitutionala, ANI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )