Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta, despre mutarea lui Basescu la Scrovistea: Nu a trecut asa ceva prin Guvern

Antena3 Antena3,
Ponta, despre mutarea lui Basescu la Scrovistea: Nu a trecut asa ceva prin Guvern

Guvernul nu a discutat despre mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea, a declarat premierul Victor Ponta, spunand ca detalii trebuie solicitate la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat. continuă pe Antena3

Ce spune Ponta despre vila in care s-a mutat Basescu

Guvernul nu a discutat despre mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea, a declarat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Reactia lui Victor Ponta dupa ce Basescu a anuntat ca s-a mutat la Scrovistea: N-a trecut asa ceva prin Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu cunoaste detalii cu privire la mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea si ca asa ceva nu a trecut prin Guvern. Nu citesc facebook-ul d-lui.

Victor Ponta, despre Codul Fiscal: Important e sa fie in dezbatere la Senat. Vreti sa ii chemam pe cei de la FMI sa va conduca ei? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca si-a informat colegii privind situatia bugetara si a anuntat intentia privind reducerea TVA. intrebat despre avizul negativ pe care Consiliul Fiscal l-a dat pe Codul.

Ponta, despre amenzile acordate de inspectorii fiscali: Abuzurile ANAF vor fi sanctionate

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa, ca eventuale abuzuri ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in combaterea evaziunii fiscale vor fi sanctionate, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )