Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta despre retinerea sefului ANI: Eu ma ocup ca oamenii sa aiba paine. Show-ul e asigurat de altii

Antena3 Antena3,
Ponta despre retinerea sefului ANI: Eu ma ocup ca oamenii sa aiba paine. Show-ul e asigurat de altii

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze retinerile din ultimele zile. Cand a fost intrebat ce parare are despre retinerea sefului ANI, Horia Georgescu, premierul a spus ca se ocupa ca oamenii sa. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Ponta la retinerea sefului ANI

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la retinerea sefului ANI Horia Georgescu, ca el se ocupa de paine, iar show-ul e facut de altii.

Reactia sefului CNI dupa retinerea presedintelui ANI

Presedintele Consiliului National al Integritatii, Ciprian Ciucu, a postat un mesaj pe Facebook, unde a clarificat de ce nu va avea pana joi, 19 martie, o declaratie publica cu privire la retinerea sefului ANI, Horia Georgescu, .

Doi jurnalisti din Bulgaria au venit sa-i ia un interviu sefului ANI, dar DNA le-a suflat interviul jurnalistilor, cu arestarea lui. Bulgarii il vedeau pe Georgescu ca pe un erou in lupta anticoruptie

Doi jurnalisti din Bulgaria care filmau un documentar despre progresele Romaniei in justitie au venit sa-i ia un interviu lui Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), numai ca au avut.

Deputatul PSD Eduard Martin, patronul firmei de salubritate, despre retinerea lui Mazare: Nu vreau sa declar nimic

Deputatul PSD Eduard Martin, care detine Polaris M Holding SRL, firma care se ocupa cu serviciile de curatenie in aproape tot judetul Constanta, nu vrea sa comenteze in niciun fel retinerea primarului Constantei, Radu Mazare.

Ce spune Ponta despre implicarea sa in dosarul Turceni Rovinari

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, sustine ca povestea conform careia el ar fi implicat, alaturi de Dan Sova, in contractele acordate de complexurile energetice Rovinari si Turceni este una falsa, care a fost verificata deja de ANAF, ANI si DNA, fara sa fi fost gasite elemente legate de el, transmite Mediafax.

Victor Ponta, despre acuzatiile lui Vanghelie: Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, acuzatiile pe care i le aduce fostul PSD-ist Marian Vanghelie. Seful executivului a spus ca nu controleaza.

Ce spune Ponta despre impozitele majorate din Codul Fiscal

Decizia de majorare sau de reducere a impozitelor apartine autoritatii locale, a declarat premierul Victor Ponta. Conform legii, autoritatile locale pot stabili un anumit cuantum al taxei, dar intre limitele minime si maxime valorice stabilite prin Codul Fiscal, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea noastra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facut-o alesilor PSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )