Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ponta, dezvaluiri despre retragerea lui Ilie Sarbu

România Liberă România Liberă,
Ponta, dezvaluiri despre retragerea lui Ilie Sarbu

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, ca Ilie Sarbu dorea sa se retraga din functia de lider al grupului senatorilor PSD, de la finalul sesiunii trecute, insa a ramas lider la rugamintea sa. continuă pe România Liberă

Mircea Geoana, despre demisia lui Ilie Sarbu: Plecarea lui e un indemn pentru restul familiei sa procedeze la fel (VIDEO)

Mircea Geoana, liderul Partidului Social Romanesc PSRO), a fost invitatul lui Silviu Manastire in cadrul emisiunii Dosar de politician unde a vorbit despre demisia lui Ilie Sarbu din functia de lider al.

Victor Ponta, despre demisia lui Ilie Sarbu: Din decembrie n-a mai vrut sa fie lider de grup. L-am rugat frumos sa mai stea o sesiune (VIDEO)

Victor Ponta s-a intalnit duminica cu social democratii pentru a discuta cine va conduce in continuare grupul senatorial PSD. Premierul a declarat ca de ca de cand ocupa functia de sef al guvernului a participa.

Ilie Sarbu se retrage din politica si va demisiona din PSD si din Senat. El va fi sustinut de partid pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi. Mihai Fifor este noul lider al grupului PSD din Senat, dupa retragerea lui Ilie Sarbu

Senatorul PSD Ilie Sarbu si-a anuntat, duminica seara, retragerea din politica, el urmand sa demisioneze atat din Senat, cat si din partid, potrivit Mediafax. Ilie Sarbu va fi sustinut de PSD pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, potrivit unui anunt al presedintelui interimar al partidului, Liviu Dragnea, care a precizat ca decizia de retragere i-a apartinut lui Sarbu, care vrea sa renunte la politica. Mihai Fifor a fost ales, duminica, prin vot, de senatorii social-democrati, noul lider al grupului PSD din Senat, dupa retragerea lui Ilie Sarbu de la conducerea grupului. Ilie Sarbu: E greu de spus de ce renunt la politica dupa 23 de ani. Intotdeauna in politica se succed generatiile si am apreciat ca este un moment in care pot sa fac mai mult in alta parte. ) Din februarie se discuta, dar tot am ramas, avand Victor Ponta - n. red. ) nevoie, am reusit sa tin grupul compact. ) Acum lucrurile sunt pe fagasul lor normal, la Senat nu cred ca se poate intampla nimic, grupul e cladit foarte bine si stabil. Altfel nu plecam.

Ilie Sarbu - de doua ori ministru, senator aflat la al treilea mandat si unul dintre greii PSD

Ilie Sarbu 65 de ani), licentiat in Teologie si in Stiinte economice, a fost de doua ori ministru al Agriculturii, in Guvernele Nastase si Boc, se afla la al treilea mandat de senator, este fost presedinte al Senatului si al Consiliului Judetean Timis si unul dintre greii PSD, el anuntandu-si retragerea din viata politica dupa 23 de ani. Ilie Sarbu este tatal europarlamentarului PSD Daciana Sarbu, sotia premierului Victor Ponta.

Ilie Sarbu, despre retragerea sa din politica: intotdeauna in politica se succed generatiile

Ilie Sarbu a declarat ca se va retrage din politica, se va retrage din partid si din Senat, in pregatirea votului din Parlament prin care ar urma sa ocupe functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi,.

Ilie Sarbu, despre grupul senatorial PSD: Ramane de vazut daca noul lider va reusi sa-si mobilizeze colegii in noua sesiune

Ilie Sarbu a declarat in cadrul intalnirii dintre conducerea PSD si senatori ca grupul partidului din Senat este unul unit, dar ramane de vazut cum va reusi noul lider sa ii mobilizeze pe colegi in noua.

Ilie Sarbu demisioneaza din partid si se retrage din politica

Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat ca se retrage complet din politica si va demisiona atat din PSD, cat si din Senat, in pregatirea votului din Parlament prin care ar urma sa preia o functie de.

PSD il propune pe Ilie Sarbu ca vicepresedinte al Curtii de Conturi

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, in urma sedintei senatorilor social-democrati, ca partidul il va sustine pe Ilie Sarbu in functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi.

Ce se intampla cu Ilie Sarbu dupa renuntarea la conducerea grupului senatorilor PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca fostul lider al senatorilor social-democrati Ilie Sarbu se bucura atat de sustinerea sa, cat si a partidului, pentru a ocupa functia de.

Ilie Sarbu s-a retras din functia de sef al senatorilor PSD. Mihai Fifor, noul lider

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, duminica, in deschiderea sedintei de grup, ca noul lider va trebui sa-si mobilizeze colegii pentru a nu mai exista situatii in care legi sunt respinse din cauza prezentei slabe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )