Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta: Doamnele noastre nu se vor comporta precum cele doua tate europene, creatii ale lui Basescu

Adevărul Adevărul,
Ponta: Doamnele noastre nu se vor comporta precum cele doua tate europene, creatii ale lui Basescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, dupa depunerea la BEC a candidaturilor pentru europarlamentare, ca domnii si doamnele din Alianta PSD-PC-UNPR nu se vor comporta precum cele doua tate europene, creatii, la propriu si la figurat, ale presedinteului Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Ponta: Doamnele noastre nu se vor comporta precum cele doua tate europene, creatii ale lui ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, dupa depunerea la BEC a candidaturilor pentru europarlamentare, ca domnii si doamnele din Alianta PSD-PC-UNPR nu se vor comporta precum cele doua tate europene, creatii, la propriu si la figurat, ale presedintelui Traian Basescu. Vreau sa spun ca in primul rand ne mandrim cu toti candidatii nostri si nu este o lista oarecare, din primii cinci candidati trei sunt doamne, care cred ca ne vor reprezenta cu mare cinste si mare onoare in .

Ponta: Doamnele din alianta noastra nu se vor comporta precum cele doua tate europene, creatii ale lui Basescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, dupa depunerea la BEC a candidaturilor pentru europarlamentare, ca domnii si doamnele din Alianta PSD-PC-UNPR nu se vor comporta precum cele doua tate euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )