Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ponta si Dragnea s-au impacat! Liderul PSD a dat asigurari ca fostul premier va fi pe listele partidului la parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Ponta si Dragnea s-au impacat! Liderul PSD a dat asigurari ca fostul premier va fi pe listele partidului la parlamentare (VIDEO)

Intalnire de gradul zero. Fostul premier Victor Ponta a venit la sediul Partidului Social Democrat, unde s-a intalnit cu Liviu Dragnea. Presedintele PSD l-a desemnat pe Ponta sa se ocupe de. continuă pe B1

Dragnea si Ponta au facut pace. Fostul premier ramane in PSD si va candida la Gorj

Presedintele PSD Liviu Dragnea si fostul premier Victor Ponta s-au intalnit, aseara, dupa o lunga perioada in care nu si-au vorbit, potrivit unor surse din PSD. La sedinta social-democratilor de saptamana viitoare, PSD va da un semnal de sustinere pentru Victor Ponta, care se afla pe lista PSD la alegerile parlamentare.

Ponta, prins intre PSD si PRU: Diaconu - Sunt convins ca in batalia electorala toamna-iarna, PRU va fi impreuna cu Ponta. Dragnea - Va lupta alaturi de mine si de colegii din partid (VIDEO)

Victor Ponta este prins intre PSD si PRU. Liviu Dragnea a anuntat ca a discutat cu fostul premier si ca acesta va ramane in Partidul Social-Democrat. intre timp insa, presedintele Pa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )