Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta nu este de acord cu numirea lui Sapunaru la Transporturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta nu este de acord cu numirea lui Sapunaru la Transporturi

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat surse politice. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta nu este de acord cu numirea lui Sapunaru la Transporturi. ...

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat agentiei MEDIAFAX surse politice.

Victor Ponta nu este de acord cu numirea lui Sapunaru la Transporturi si a cerut alta nominalizare

Crin Antonescu nu-si asuma public nominalizarea lui Nini Spunaru pentru ministerul transporturilor. Asta in ciuda faptului ca fostul sef al vamilor a iesit ieri pe posturile de televiziune si a declarat ca.

Victor Ponta nu este de acord cu numirea lui Nini Sapunaru la ministerul Transporturilor si a cerut alta nominalizare - surse Mediafax

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat pentru Mediafax surse politice.

Ponta nu-l vrea pe Nini Sapunaru la Transporturi; Sapunaru: Ma stiu curat ca lacrima

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat agentiei Mediafax surse politice.

Ponta nu-l vrea pe Nini Sapunaru la Transporturi; Ghise: Nu-i nimic grav, PNL o sa caute alta persoana

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat agentiei Mediafax surse politice.

Ponta nu il vrea pe Sapunaru la Transporturi

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea presedintelui PNL Crin Antonescu in privinta numirii lui Nini Sapunaru in functia de ministru al Transporturilor. Ponta i-a cerut lui Antonescu o alta nominalizare pentru acest portofoliu, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax.

Victor Ponta nu este de acord ca Nini Sapunaru sa fie ministrul Transporturilor

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor. Astfel, primul ministru i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru.

Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL la Transporturi. Premierul are ultimul cuvant

Presedintele Partidului Conservator PC), Daniel Constantin, a declarat vineri ca PC nu se va opune propunerii pe care o va face PNL la Ministerul Transporturilor, insa a precizat ca premierul are ultimul cuvant in acest sens.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )