Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ponta este dispus sa acorde UDMR un post de ministru

Antena3 Antena3,
Ponta este dispus sa acorde UDMR un post de ministru

Liderul USL, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca este dispus sa acorde UDMR un post de ministru in viitorul Cabinet in ideea ca Guvernul sa fie ferit de perceptia ca este un guv. continuă pe Antena3

Victor Ponta, dispus sa acorde UDMR un post de ministru

Liderul USL, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca este dispus sa acorde UDMR un post de ministru in viitorul Cabinet, in ideea ca Guvernul sa fie ferit de perceptia ca este un guvern de doua treimi ca cel din tara vecina, din Ungaria, care asupreste minoritati politice sau nationale.

Victor Ponta, dispus sa acorde UDMR un post de ministru/ Crin Antonescu: Sincer, mi se pare putin probabil ca UDMR sa fie la guvernare

Liderul USL, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca este dispus sa acorde UDMR un post de ministru in viitorul Cabinet, in ideea ca Guvernul sa fie ferit de perceptia ca este un guvern de doua treimi ca cel din tara vecina, din Ungaria, care asupreste minoritati politice sau nationale. Liderul liberal Crin Antonescu a declarat la randul sau, tot la Antena 3, ca, in opinia sa, UMDR nu va face parte din viitorul Guvern, subliniind ca articolul 1 din Constitutia Romaniei nu se schimba.

Ponta: Este posibila o guvernare cu UDMR

Update 19:20 Kelemen Hunor a declarat ca au fost dicutii despre Parlament si ca nu au discutat inca despre o colaborare cu USL. Din punctul meu de vedere exista o singura propunere de prim-ministru, Victor Ponta, a mentionat Hunor.

Ponta: Este posibila o guvernare cu UDMR

Premierul Victor Ponta a declarat ca este posibila o colaborare in Guvern cu UDMR.

NEGOCIERI GUVERN PONTA II. Surse USL: UDMR va fi cooptata la GUVERNARE; ramane de stabilit ...

UDMR va fi cooptata la guvernare alaturi de USL, urmand a se stabili daca Uniunea va participa la nivel de ministru sau doar de secretari de stat, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse participante la prima discutie dintre liderii USL si UDMR desfasurata la Palatul Parlamentului. Conform surselor USL citate, nivelul participarii UDMR la guvernare urmeaza sa fie discutat. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, dupa intalnirea de la Palatul .

Antonescu: in PNL nu este agreata cooptarea UDMR la guvernare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca la nivelul partidului este o retinere foarte mare fata de ideea cooptarii UDMR intr-o guvernare alaturi de USL, precizand ca in urma sedintei conducerii PNL a reiesit ca nu este agreata o astfel de varianta.

Associated Press: Victor Ponta este increzator ca va fi numit, din nou, premier

Victor Ponta a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Associated Press, ca este sigur ca Traian Basescu il va numi din nou premier. Orice ezitare din partea presedintelui privind respectarea rezult.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )