Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ponta: Este necesara marirea cotei unice de 16% pentru ca Guvernul sa aiba mai multi bani ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Este necesara marirea cotei unice de 16% pentru ca Guvernul sa aiba mai multi bani ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, ca este necesara majorarea cotei unice de 16 la % astfel incat Guvernul sa aiba mai multi bani la buget pentru scoli spitale si drumuri, potrivit Mediafax. Citeste si:Turcan: Ideea turnatoriei la Fisc, stupida si periculoasa Premierul a declarat, luni, la Targu Jiu, intr-o conferinta de presa, ca veniturile bugetare din acest an au crescut doar prin decapitarea caracatitei care era in varful Agentiei Nationale . continuă pe România Liberă

Ponta: Este necesara marirea veniturilor bugetare in conditiile mentinerii cotei unice de 16%.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, ca in conditiile mentinerii cotei unice de 16 % este necesara cresterea veniturilor bugetare astfel incat Guvernul sa aiba mai multi bani pentru scoli, spitale si drumuri, potrivit Mediafax. Citeste si:Turcan: Ideea turnatoriei la Fisc, stupida si periculoasaPremierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, ca in conditiile mentinerii cotei unice de 16 % este necesara cresterea .

Ponta: Cota unica trebuie sa creasca. Sistemul de denuntare la Fisc s-ar putea sa nu functioneze

Primul ministru Victor Ponta a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca este necesara cresterea cotei unice pentru ca statul sa aiba fonduri pentru scoli, spitale si drumuri. Eu mi-am spus parerea si anume ca in.

Victor Ponta: Cota unica trebuie sa creasca

Primul-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca este necesara cresterea cotei unice pentru ca statul sa aiba bani pentru scoli, spitale si drumuri.

Ponta neaga cresterea cotei unice de 16%

Premierul Victor Ponta neaga informatiile aparute in cursul zilei de astazi pe o agentie de presa si sustine ca nu a spus niciodata ca trebuie crescuta cota unica de impozitare, transmite biroul de presa al Guvernului.

Victor Ponta arunca bomba: Este necesara cresterea cotei unice pentru ca statul sa aiba bani

Primul-ministrul Victor Ponta a facut luni, la Targu Jiu, o declaratie surprinzatoare. Este pentru prima data cand premierul vorbeste despre cresterea cotei unice de impozitare, mai ales in conditiile in care Ponta vorbea cu cateva luni in urma despre scaderea taxelor pentru categoriile defavorizate.

Victor Ponta: Ne-am grabit cu clasa pregatitoare, este necesara si utila in cadrul gradinitei, nu in cadrul scolii

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata la Targu Jiu, unde participa la deschiderea noului an scolar, ca autoritatile s-au grabit cu clasa pregatitoare si ca aceasta isi are locul la gradinita, nu la scoala, relateaza televiziunile de stiri.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )