Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Formula cu cele opt regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna. Actualele regiuni sunt mult prea mari

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Formula cu cele opt regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna. Actualele regiuni sunt mult prea mari

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca formula cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna, ele fiind mult prea mari pentru standardele europene, informeaza Mediafax. Judetele sunt prea mici, insa cele opt regiuni actuale sunt mult prea mari pentru standardele europene si probabil ca una din variantele posibile e sa avem 10 sau 12, a declarat premierul. continuă pe Hotnews

VIDEO Ponta: Formula cu cele opt regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna. Actualele regiuni sunt mult prea mari

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca formula cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna, ele fiind mult prea mari pentru standardele europene, informeaza Mediafax. Judetele sunt prea mici, insa cele opt regiuni actuale sunt mult prea mari pentru standardele europene si probabil ca una din variantele posibile e sa avem 10 sau 12, a declarat premierul.

Ponta: Sunt pentru regiunea Bucovina, actualele regiuni sunt prea mari.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca sustine infiintarea regiunii Bucovina si a aratat ca formula cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna, pentru ca sunt prea mari pentru standardele europene, transmite Mediafax. Intrebat intr-o conferinta de presa daca sustine infiintarea regiunii Bucovina, Ponta a raspuns afirmativ. Daca tot am copilarit in Bucovina, sunt pentru. De fapt, regiunea Bucovina ar fi frumoasa o microregiune europeana Bucovina. Daca .

Este cea mai mare descoperire facuta de cercetatori. Aceasta vietate nu moare NICIODATA. Traieste vesnic!

Oamenii de stiinta au publicat un articol de-a dreptul uimitor in revista Nature and Science. Potrivit ultimelor descoperiri, acestia spun ca au gasit vietatea care nu moare niciodata. Este vorba despre meduza.

Jackery Air este cea mai subtire baterie reincarcabila cu USB

Superlativele absolute reusesc foarte bine sa vanda un produs, mai ales cand este vorba de unul portabil precum Jackery Air. Jackery Air este o baterie reincarcabila prin intermediul careia va puteti incarca aparate foto, smartphone-uri sau tablete. Are o capacitate generoasa de 5000 mAh, care este aproape suficienta pentru a va incarca complet un smartphone modern de trei ori. Are 124,46 x 7,62 x 58,42 milimetri si doar 154,22 grame. Are dimensiuni atat de compacte, ca iti e mai mare [].

Este cea mai socanta fotografie surprinsa pe plaja. Nu aveai cum sa nu te uiti. Nu vezi in fiecare zi o aparitie ca asta!

I-a placut de mica sa fie independenta si puternica. A vrut sa treaca peste toate greutatile vietii prin propriile ei forte, asa ca Anna Kurkurina poate spune ca este o femeie incercata. Dar nu s-a oprit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )