Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta, greselile capitale in scandalul Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Ponta, greselile capitale in scandalul Rosia Montana

A trimis la Parlament un proiect de lege despre care nici macar membri importanti ai cabinetului sau nu stiau nimic. A ignorat prezenta la guvernare a componentei liberale. continuă pe Adevărul

Antonescu: A devenit evident ca Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca a devenit evident ca Victor Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana, liderul PNl apreciind totodata ca premierul a fost mai putin atent la nuante cand a spus ca trimite comisia parlamentara acolo, transmite Mediafax. Antonescu a mentionat ca Victor Ponta nu poate sa trimita comisia parlamentara in localitate, ci doar o delegatie de la Guvern. Totodata, liderul PNL a afirmat ca nu este cazul ca subiectul sa fie .

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana. Stire in curs de actualizare.

Ponta a ajuns la Rosia Montana pentru a discuta cu minerii blocati in subteran.

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica seara, la Rosia Montana pentru a discuta cu minerii care s-au blocat de miercuri in galeria Catalina - Monulesti, informeaza Mediafax. La ora transmiterii acestei stiri, premierul Victor Ponta se indreapta catre mina impreuna cu prefectul judetului Alba, Gheorghe Feneser. Intrebat daca spera sa ii convinga pe minerii blocati in subteran sa renunte la protest, Ponta a raspuns: Sper ca da, de aia am venit aici. La Rosia Montana au mers si circa doua .

Victor Ponta se afla la Rosia Montana, el urmeaza sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica seara, in jurul orei 18:30, la Rosia Montana, unde 22 de mineri sunt inchisi in subteran de 5 zile. Ei au cerut sa discute cu reprezentanti ai Guvernului sau ai Parlamentului si sunt in favoarea exploatarii, deoarece se tem ca isi vor pierde locurile de munca. Alti 11 mineri sunt blocati de vineri in subteran, iar in jur de 300 de oameni vin zilnic la gura minei, in semn de solidaritate cu ortacii. Victor Ponta ar urma sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii.

Victor Ponta se afla la Rosia Montana. Minerii blocati de cateva zile in subteran renunta la protest dupa ce au discutat cu premierul

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica seara, in jurul orei 18:30, la Rosia Montana, unde 22 de mineri sunt inchisi in subteran de 5 zile. Ei au cerut sa discute cu reprezentanti ai Guvernului sau ai Parlamentului si sunt in favoarea exploatarii, deoarece se tem ca isi vor pierde locurile de munca. Alti 11 mineri sunt blocati de vineri in subteran, iar in jur de 300 de oameni vin zilnic la gura minei, in semn de solidaritate cu ortacii. Victor Ponta ar urma sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii. Ora 20:02: Minerii blocati de cateva zile in subteran au iesit la suprafata si renunta la protest dupa ce au discutat cu premierul. Ei spun ca primul ministru le-a promis ca va incerca sa gaseasca o solutie favorabila proiectului de exploatare.

Victor Ponta se afla la Rosia Montana. Minerii blocati de cateva zile in subteran renunta la protest dupa ce au discutat cu premierul. / Ponta: O decizie controversata nu poti sa o iei pana nu ii asculti pe toti. As face proiectul in primul rand pentru l

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica seara, in jurul orei 18:30, la Rosia Montana, unde 22 de mineri sunt inchisi in subteran de 5 zile. Ei au cerut sa discute cu reprezentanti ai Guvernului sau ai Parlamentului si sunt in favoarea exploatarii, deoarece se tem ca isi vor pierde locurile de munca. Alti 11 mineri sunt blocati de vineri in subteran, iar in jur de 300 de oameni vin zilnic la gura minei, in semn de solidaritate cu ortacii. Victor Ponta ar urma sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii. Ora 21:09: Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV: O decizie controversata nu poti sa o iei pana nu ii asculti pe toti. Abia apoi, cu inima impacata, poti sa iei o decizie, inainte nu. As face proiectul in primul rand pentru locuri de munca si pentru un semnal pozitiv dat investitorilor. Maine discut cu protestatarii din Piata Universitatii. Ora 20:02: Minerii blocati de cateva zile in subteran au iesit la suprafata si renunta la protest dupa ce au discutat cu premierul. Ei spun ca primul ministru le-a promis ca va incerca sa gaseasca o solutie favorabila proiectului de exploatare.

Ponta: Daca nu facem proiectul Rosia Montana nu e o mare problema pentru Romania

Primul ministru Victor Ponta a declarat, astazi, ca un esec al proiectului Rosia Montana nu ar reprezenta o mare problema pentru Romania, insa trebuie explicat foarte clar motivul pentru care acesta nu ar fi demarat pentru a evita sa se creeze impresia ca, de fapt, in Romania nu se face niciun proiect.

Victor Ponta: Daca nu facem proiectul Rosia Montana nu e o mare problema pentru Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-un interviu publicat marti de Agerpres, ca un esec al proiectului Rosia Montana nu ar reprezenta o mare problema pentru Romania, insa trebuie explicat foarte clar motivul pentru care acesta nu ar fi demarat pentru a evita sa se creeze impresia ca, de fapt, in Romania nu se face niciun proiect si ramanem in batalii politice.

Minerii de la Rosia Montana au iesit din subteran: Ponta a avut curajul sa vada adevarata fata a lucrurilor

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana,pentru a discuta cu minerii care s-au blocat de miercuri in galeria Catalina - Monulesti, declara prefectul judetului Alba, Gheorghe Feneser, conform.

Ponta explica de ce Rovana Plumb nu a dat avizul de mediu proiectului Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul actual de exploatare de la Rosia Montana se incadreaza in toate regulamentele de mediu internationale. Avizul de mediu trebuia dat de 15 ani. O decizie atat de importanta nu putea sa o ia un singur ministru. Proiectul actual se incadreaza in toate regulamentele de mediu internationale, a declarat Victor Ponta la emisiunea Talk B1. Guvernul Ponta a trimis proiectul de exploatare de la Rosia Montana in Parlament pentru dezbatere si votare .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )