Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ponta: Guvernul USL functioneaza foarte bine. Au aparut sincope in uniune, as dori sa le rezolvam

Antena3 Antena3,
Ponta: Guvernul USL functioneaza foarte bine. Au aparut sincope in uniune, as dori sa le rezolvam

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca Guvernul USL functioneaza foarte bine, el admitand ca in Uniune au aparut sincope, dar doreste ca ascestea sa fie rezolvate. Guvernul USL. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Guvernul USL functioneaza foarte bine. Au aparut sincope in USL, as dori sa le rezolvam

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca Guvernul USL functioneaza foarte bine, el admitand ca in Uniune au aparut sincope, dar doreste ca ascestea sa fie rezolvate. Guvernul USL.

Ponta: Guvernul USL functioneaza foarte bine, restul e cancan.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la RTV, ca Guvernul USL functioneaza foarte bine, el admitand ca in Uniune au aparut sincope, dar doreste ca ascestea sa fie rezolvate, transmite Mediafax. Guvernul USL functioneaza foarte bine, a spus Ponta, mentionand ca este multumit de toti ministrii. El a mentionat ca doreste rezolvarea sincopelor aparute in USL. Ca au aparut sincope in USL, as dori sa le rezolvam, mai spus Ponta. Intrebat despre declaratiile lui Ilie Sarbu .

Ponta: Guvernul USL functioneaza foarte bine. Eu optez pentru un compromis

Copresedintii USL, Victor Ponta si Daniel Constantin, impreuna cu vicepresedintele PNL, Daniel Chitoiu, vor fi prezenti miercuri seara, incepand cu ora 20. 00, la emisiunea Ora de Varf, la Romania TV.

Premierul Ponta: Guvernul are probleme cu incasarile la buget

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul are probleme cu incasarile la buget, in primul rand ca urmare a reorganizarii ANAF. Primul ministru spera ca noul Cod al insolventei va combate evaziunea fiscala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )