Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ponta: Hidroelectrica va iesi din insolventa.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Hidroelectrica va iesi din insolventa.

Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul acestui an, curatata de contractele bilaterale care au adus-o in situatie de faliment, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Iesirea din insolventa este in faza finala a procedurilor si va avea loc anul acesta, pana la sfarsitul acestui an. Ceea ce este important este faptul nu doar ca iese din insolventa Hidroelectrica, ci ca iese din insolventa curatata de acele contracte bilaterale care au adus-o in faliment sau . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul acestui an

Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul acestui an, curatata de contractele bilaterale care au adus-o in situatie de faliment, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul acestui an

Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul acestui an, dupa ce scapa de contractele bilaterale care au adus-o in situatie de faliment, a declarat, joi, premierul Victor Ponta. Iesirea din.

Pretul benzinei a explodat pe piata neagra din SUA: Pana la 8 dolari pentru un litru

Criza de combustibili din SUA generata dupa trecerea uraganului Sandy a facut ca preturile cerute pe piata neagra sa explodeze. Se ajunge pana la 25 de dolari pe galon circa 6,6 dolari pe litru, respectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )