Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta: I-am spus lui Bogdan Diaconu ca il ajut cu PRU, e nevoie de un partid nationalist. Nu am consultat conducerea PSD

Adevărul Adevărul,
Ponta: I-am spus lui Bogdan Diaconu ca il ajut cu PRU, e nevoie de un partid nationalist. Nu am consultat conducerea PSD

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la B1, ca a vorbit cu Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita PRU), caruia i-a spus ca il ajuta in aceasta constructie, dar a mentionat ca nu s-a consultat cu conducerea PSD si ca, in opinia sa, acest partid poate face 10% la parlamentare, iar el crede intr-un guvern PSD-ALDE-PRU. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU: Orice partid si-l doreste pe Victor Ponta presedinte. Bogdan Diaconu: il asteptam pe Victor Ponta!

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca s-a inscris in partidul fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, aratand ca PRU ar putea fi o optiune de colaborare pentru celelalte partide. Mai multi parlamentari, printre care Mihai Sturzu si Cristian Rizea, s-au inscris in PRU in ultimele zile, iar Bogdan Diaconu spune ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa faca pasul catre partidul sau.

Mihai Sturzu, alaturi de alti doi parlamentari PSD, s-au inscris in PRU; Bogdan Diaconu: Il asteptam pe Victor Ponta

Deputatul independent Mihai Sturzu, care in decembrie 2015 a demisionat din PSD, s-a inscris in Partidul Romania Unita, alaturi de deputatul PSD Ion Eparu si senatorul Daniel Savu, la randul sau demisionar din PSD, liderul formatiunii, Bogdan Diaconu, afirmand ca acum il asteapta si pe Victor Ponta in partid.

incercarea lui Bogdan Diaconu de a infiinta un nou grup parlamentar a esuat. Anuntul facut de Camera Deputatilor

Demersul deputatului Bogdan Diaconu de a infiinta un nou grup parlamentar - PRU - la Camera Deputatilor a esuat, majoritatea parlamentarilor nefiind de acord cu acest lucru, scrie Agerpres. Diaconu a.

Dragnea sa raspunda prompt: De cate ori a fost in Rusia si care a fost scopul?. Scandal intre Bogdan Diaconu (PRU) si presedintele PSD

Un nou scandal pe scena politica romaneasca. Liviu Dragnea si Bogdan Diaconu se acuza reciproc de legaturi cu Rusia. Presedintele PSD a acuzat PRU, partid la care au aderat mai multi social-democrati,.

Bogdan Diaconu a anuntat ca a depus o solicitare pentru infiintarea grupului parlamentar PRU la Camera Deputatilor

Deputatul Bogdan Diaconu, liderul Partidului Romania Unita a anuntat miercuri ca a depus la secretariatul Camerei o cerere pentru infiintarea unui grup parlamentar, informeaza Mediafax. Am.

Senatorul Constantin Popa fuge de Basescu, pentru a intra in partidul nationalistului Bogdan Diaconu

Partidul Romania Unita PRU), care l-a revendicat pe Vlad Tepes ca simbol politic, pregateste asaltul pentru alegerile de la sfarsitul anului cu parlamentari de import. Victor Ponta si Mircea Geoana, dupa ce s-au luptat pentru suprematie in PSD, ar putea redeveni colegi in PRU. Pe lista este si senatorul buzoian Constantin Popa, ales pe listele PPDD, trecut apoi la UNPR si ajuns ca urmare a fuziunii dintre cele doua partide in PMP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )