Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta, increzator in adoptarea Codului Fiscal: Merge mai departe cu orice pret! Ministrul de Finante este acuzat de trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Ponta, increzator in adoptarea Codului Fiscal: Merge mai departe cu orice pret! Ministrul de Finante este acuzat de trafic de influenta

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in caresustine ca noul Cod Fiscal va fi adoptat cu orice pret si in orice conjunctura politica si subliniaza ca ministrul Finantelor Darius Valcov, acuzat de DNA de trafic de influenta, va continua sa aiba un rol determinant in elaborarea acestui Cod. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, reactie in cazul Valcov: Proiectul Codului Fiscal merge mai departe, cu orice pret si in orice conjunctura politica (FOTO)

Premierul Victor Ponta a transmis sambata pe Facebook, in contextul punerii sub urmarire panela a ministrului Finantelor, ca proiectul Codului Fiscal merge mai departe, cu orice pret si in orice.

Gabriel Oprea: UNPR merge mai departe cu proiectul de taxare a marilor averi. Sustinem pentru tineri votul de la 16 ani (VIDEO)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata, dupa reuniunea nationala a partidului, desfasurata la Poiana Brasov, ca formatiunea pe care conduce a adus stabiliatate economica Romaniei si ca.

Noul Chromebook Pixel e oficial: Visul Google pentru a pune totul online merge mai departe

Cei de la Google tocmai au anuntat oficial noul lor sistem portabil cu Chrome OS. Este vorba de o versiune actualizata de Chromebook Pixel. Fara sa fi obtinut niste vanzari impresionante cu primul Chromebook Pixel, cei de la Google s-au decis ca exista o cerere suficient de puternica in piata pentru un Chromebook premium incat [].

Primul club nautic din Romania cere modificarea Codului Fiscal

Clubul Nautic Roman a depus petitii la parlamentarii care fac parte din comisiile de Buget-Finante, Egalitate de sanse si Comisia pentru Abuzuri, in care solicita modificarea Codului Fiscal.

Propun PNL un consens pe proiectul Codului Fiscal

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, ieri, ca va propune PNL un consens asupra proiectului de Cod Fiscal, astfel incat mediul de afaceri sa se bucure de stabilitate si predictibilitate pe termen lung.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )