Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta inspecteaza joi centura Capitalei pentru a gasi solutii de fluidizare a traficului.

România Liberă România Liberă,
Ponta inspecteaza joi centura Capitalei pentru a gasi solutii de fluidizare a traficului.

Primul-ministru Victor Ponta va inspecta soseaua ocolitoare a Capitalei, alaturi de Primarul General al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, si Presedintele Consiliului Judetean, Marian Petrache, pentru a identifica solutii de fluidizare a traficului in zona. O solutie de durata pentru centura nu poate fi decat construirea de pasarele si poduri in 2014-2015, a spus Ponta, in sedinta de guvern. Premierul a adaugat ca statul va aloca in acest sens bani din buget daca lucrarile nu pot fi . continuă pe România Liberă

Lucrarile la Centura Capitalei prevazute in acest an stau pe loc

22 de milioane de euro a alocat CNADNR anul acesta pentru Centura Capitalei, dar lucrarile bat pasul pe loc. Nici nu e de mirare, din moment ce muncitorii, in loc sa traga tare pentru a termina lucrarea la timp,.

Guvernul ar putea finanta din buget fluidizarea traficului pe centura Capitalei

Solutia de durata pentru fluidizarea traficului rutier pe soseaua de centura a Bucurestiului este construirea de pasarele, iar statul va aloca in acest sens bani din buget daca lucrarile nu pot fi finantate din fonduri europene, in 2014-2015, a.

Ponta: Basescu pune pile permanent pentru sponsorii sai

Presedintele Traian Basescu pune pile permanent, in privat si in public, pentru sponsorii sai, marii baroni din agricultura, ceea ce denota interese mescjine si ilegale, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )