Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Introducerea cardului de sanatate va reduce fraudele.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Introducerea cardului de sanatate va reduce fraudele.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca introducerea cardului de sanatate va reduce fraudele din sistemul medical, astfel ca nu vor mai exista retete false si retele de fraudare a banilor publici din domeniul sanatatii. Cardul de sanatate va informatiza tot sistemul, va facilita modul de inregistrare, de decontare. Va reduce fraudele si sincopele birocratice si de lipsa de informare, a spus premierul. Prim-ministrul a mai spus ca peste 1,8 milioane de carduri de sanatate au fost deja . continuă pe România Liberă

Antonescu: Nu am discutat cu premierul Victor Ponta despre candidatul la prezidentiale

Crin Antonescu si premierul Victor Ponta nu au atins subiectul candidatului USL la alegerile prezidentiale, in discutiile pe care cei doi le-au purtat marti. Nu am discutat pe acest subiect astazi, am discutat do.

Premierul Victor Ponta: Remus Borza va pleca de la Hidroelectrica

Premierul Victor Ponta a spus, luni, in contextul in care un preot din Gorj i-a cerut sa-l ajute sa devina director la Hidroelectrica, ca Remus Borza, presedintele Consiliului de Supraveghere al comnpaniei, va pleca.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana. Stire in curs de actualizare.

Unde va fi prezent premierul Victor Ponta la deschiderea anului scolar

Primul ministru Victor Ponta va fi prezent maine, la festivitatea de deschidere a anului scolar, la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )