Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta si Isarescu cauta un candidat nepolitic pentru sefia ASF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta si Isarescu cauta un candidat nepolitic pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca a discutat cu guvernatorul Mugur Isarescu pentru a gasi o persoana nepolitica si cu suficienta experienta si prestigiu pentru conducerea ASF, aratand ca au fost luate in discutie mai multe nume. continuă pe Wall-Street Ro

EXCLUSIV Lucian Croitoru, Nicolae Danila si Misu Negritoiu, pe lista cu propuneri pentru sefia ASF

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), si Nicolae Danila, membru in Consiliul de Administratie al BNR, sunt primele nume de pe lista cu propuneri pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate negocierilor.

Ponta: Am discutat de mai multe ori azi cu Isarescu pentru a gasi persoana pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a discutat cu guvernatorul Mugur Isarescu pentru a gasi o persoana nepolitica si cu suficienta experienta si prestigiu pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), aratand ca au fost luate in discutie mai multe nume insa nu s-a luat inca o decizie.

Ponta s-a consultat de mai multe ori cu Mugur Isareasca pentru a gasi persoana pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, ca au existat mai multe discutii pentru gasirea unui sef alASF, alaturi de guvernatorul Mugur Isarescu, precizand ca inca nu s-a luat nicio decizie. Trebuie.

ICCJ a decis: Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si redeschiderea dosarului, a fost respinsa,.

Premierul Victor Ponta nu va fi anchetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )