Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in sedinta de Guvern

Antena3 Antena3,
Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in sedinta de Guvern

Premierul Victor Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in sedinta de Guvern. Victor Ponta i-a spus pe un ton ironic ca agricultura nu mai trebuie sa stea la voia naturii si i-a. continuă pe Antena3

Daniel Constantin vrea un acord politic pentru refacerea irigatiilor

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a propus in Comisia pentru agricultura incheierea unui acord politic pe urmatorii sapte ani pentru refacerea irigatiilor, in timp ce presedintele comisiei, Nini Sapunaru PNL), a solicitat un acord pentru agricultura, sub patronajul lui Klaus Iohannis.

Daniel Constantin vrea un acord politic pe urmatorii sapte ani pentru refacerea sistemelor de irigatii (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat marti, dupa audierea in comisia de specialitate din Camera Deputatilor, ca isi doreste sa incheie un acord politic pe urmatorii sapte ani in ceea ce.

Ministrul Agriculturii: Seceta a lovit in special cultura de primavara. Cele mai mari pierderi le-am avut la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi provocate de seceta din acest an au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, precizand ca si cei din zootehnie au fost.

Ministrul Agriculturii: Cele mai mari pierderi din cauza secetei sunt la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi din cauza secetei s-au inregistrat in cazul culturilor de porumb, floarea soarelui si soia, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care a aratat ca numai in luna septembrie va sti care este valoarea despaguburilor ce ar urma sa fie acordate fermierilor.

Laurentiu Baciu (LAPAR) sustine ca nu intelege de ce agricultorii trebuie sa plateasca apa pentru irigatii, deoarece, neutilizata, s-ar duce in mare. In replica, ministrul Agriculturii: Din costul pentru irigatii, 80% e reprezentat de energie. Asta este

Presedintele Legii Asociatiilor Producatorilor din Romania LAPAR), Laurentiu Baciu, aflat, marti, la sedinta Comisiei pentru Agricultura de la Camera Deputatilor, a declarat ca nu intelege de ce agricultorii trebuie sa plateasca apa din canalele de irigatii, care, neutilizata, ar ajunge in mare, informeaza Mediafax. In replica, ministrul Agriculturii, Daniel Constatin, prezent si el la sedinta, a afirmat ca 80% din pretul platit de fermieri pentru irigarea culturilor este reprezentat de costul cu energia electrica, din cauza infrastructurii care dateaza din 1970.

Daniel Constantin, despre pierderile provocate de seceta. Unde sunt cele mai mari pagube

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, marti,ca pierderile cele mai mari din cauza secetei au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia.

Situatia creata in agricultura de seceta de anul acesta, discutata in comisia de specialitate a Camerei Deputatilor cu fermierii si ministrul Daniel Constantin

Comisia pentru agricultara a Camerei Deputatilor discuta marti dimineata situatia creata de seceta de anul acesta, la dezbateri fiind invitat si ministrul Daniel Constantin si reprezentanti ai asociatiilor fermierilor.

Ce spune Daniel Constantin despre demisia lui Sarbu din PSD. Cum va fi afectata majoritatea Coalitiei

Daniel Constantin, copresedintele ALDE, a declarat, marti, ca retragerea lui Ilie Sarbu din functia de sef al grupului senatorial PSD nu va afecta majoritatea parlamentara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )