Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta l-ar gratia pe Gica Popescu, daca ar ajunge presedinte.

România Liberă România Liberă,
Ponta l-ar gratia pe Gica Popescu, daca ar ajunge presedinte.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, scrie B1. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat intai prejudiciul cauzat in dosarul in care a fost inchis. Citeste si: Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali Comentand dcizia presedintelui Basescu de a nu-l gratia pe latifundiarul din Pipera, Ponta a spus ca a fost o decizia luata strict din ratiuni . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Eu l-as gratia pe Gica Popescu, iar in cazul Becali, interesul ar fi recuperarea prejudiciului

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a reiterat duminica seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu si a precizat ca sunt cazuri, precum al lui George Becali, in care, pentru interesul societatii, ar trebui recuperat cat mai mult din prejudiciu decat mentinerea persoanei intr-un penitenciar supraaglomerat.

Victor Ponta i-ar gratia pe Gica Popescu si Gigi Becali

Primul ministru ar Romaniei, Victor Ponta, a declarat ca l-ar gratia pe Gica Popescu, daca ar fi presedinte la Romaniei. El a dat de inteles ca si cu Gigi Becali ar proceda la fel.

Ponta spune ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, scrie B1. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat intai prejudiciul cauzat in dosarul in care a fost inchis. Citeste si: Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali Comentand insa decizia presedintelui Basescu de a nu-l gratia pe latifundiarul din Pipera, Ponta a spus ca a fost o decizia luata strict din ratiuni .

Ponta spune ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca el, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat.

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% are sanse foarte mari, dar nu inainte de vizita FMI si CE. / USL se poate reface daca Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. / Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia pe Gica Popescu

Din punctul meu de vedere USL-ul se va reface daca va exista o alta formula, daca Crin Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. Pentru noi varianta cea mai buna e refacerea USL, a declarat duminica seara premierul Victor Ponta la Romania Tv. Chestionat pe tema candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Ponta a spus ca nu exclude candidatura sa, insa in cazul unei refaceri a USL dupa 25 mai alegerile europarlamentare) premierul spune ca unul dintre partide ar da candidatul la prezidentiale, iar celalalt primul ministru. Premierul mai spune ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este un posibil candidat si ca, din punctul sau de vedere, Mugur Isarescu ar fi un bun presedinte, insa doreste sa isi continue mandatul la BNR. Ponta despre gratieri: Cel putin despre Gica Popescu imi mentin parerea ca ar trebui gratiat. Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia. Despre Gigi Becali: Principalul lucru in interesul societatii e recuperarea unor prejudicii, nu a tine niste oameni in regimul penitenciar, si asa supra-aglomerat. Cred ca acolo unde poate fi aplicat gestul de clementa. Atentie, gratierea individiuala e prevazuta de Constitutie, altfel nu am mai vorbi despre ea.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )