Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ponta: Liberalii din administratie, altii decat ministri si secretari de stat, nu vor fi schimbati

B1 B1,
Ponta: Liberalii din administratie, altii decat ministri si secretari de stat, nu vor fi schimbati

Liberalii care detin posturi in administratia publica centrala si locala nu vor fi schimbati, a declarat, miercuri seara, premierul Victor Ponta. Singurele eliberari din functie semnate vor fi cele ale minist. continuă pe B1

UPDATE. Liberalii din opt filiale sustin retragerea ministrilor PNL din Guvern.

UPDATE: Vicepresedintele PNL Brasov, senatorul Sebastian Grapa, spune ca singura solutie pentru mentinerea USL este ca premierul Victor Ponta sa accepte propunerile PNL, in caz contrar liberalii urmand sa treaca in opozitie, relateaza Mediafax. Singura solutie pentru pastrarea USL este ca Ponta sa accepte propunerile facute de PNL, orice altceva nu se accepta. S-a discutat si in filiala si aceasta este singura solutie, ca Ponta sa accepte propunerile PNL. Daca nu se va intampla acest lucru, .

UPDATE. Liberalii din Arges, Valcea, Arad, Constanta si Harghita sustin retragerea ...

UPDATE: Presedintele PNL Constanta sustine ca nu are rost ca situatia din USL sa fie prelungita la nesfarsit si ca daca nu va aparea vreo modificare pe ultima suta de metri, liberalii trebuie sa decida iesirea de la guvernare, conform Mediafax. Noi, in totalitatea Biroului Politic, am sustinut ca vrem sa guvernam, sa ne achitam de promisiuni, ca nu vrem ruperea USL, dar daca pana la termenul dat premierul nu va transmite clar ca este de acord cu propunerea noastra nu are rost sa incurcam .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )