Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Mai stau la guvernare 10-15 ani, cat sa faca Internele si ANAF o baza de date comuna cu amenzi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Mai stau la guvernare 10-15 ani, cat sa faca Internele si ANAF o baza de date comuna cu amenzi

Premierul Victor Ponta a afirmat ca s-a hotarat sa mai stea inca 10-15 ani la guvernare, deoarece atat le va lua Ministerului de Interne si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile rutiere,. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: M-am hotarat sa mai stau inca 10-15 ani la guvernare, pana cand cei de la Interne si ANAF vor face o baza comuna cu amenzile de circulatie

Premierul Victor Ponta e decis sa mai stea 10-15 ani la guvernare, pana cand Ministerul de Interne si Agentia Nationala de Administrare Fiscala vor reusi sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile.

Ponta vrea sa mai guverneze inca 10-15 ani

Premierul Victor Ponta vrea sa mai stea inca 10-15 ani la guvernare, deoarece atat le va lua Ministerului de Interne si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile rutiere, pentru a putea fi verificata plata, informeaza Mediafax.

ANAF si MAI n-au o baza comuna de date cu amenzile rutiere. Ponta zice ca o asteapta, stand 10-15 ani la guvernare

Premierul Victor Ponta a afirmat ca s-a hotarat sa mai stea inca 10-15 ani la guvernare, deoarece atat le va lua Ministerului Afacerilor Interne MAI) si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile rutiere, pentru a putea fi verificata plata acestora.

Vama Varsand. Fata de 15 ani, ascunsa in masina de iubitul sau de 19 ani, pentru a pleca in Spania

O adolescenta a fost gasita, miercuri, de politistii din Vama Varsand Arad), ascunsa sub o patura, intr-un microbuz condus de iubitul sau, de 19 ani, pe care voia sa-l insoteasca in Spania, fara a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )