Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ponta: De maine ne putem aseza la masa cu liderii PNL care cred in USL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: De maine ne putem aseza la masa cu liderii PNL care cred in USL

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca de luni liderii PSD sunt dispusi sa se aseze la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL, spunand ca ar trebui sa plateasca cei care au jucat la poker soarta Uniunii si au pierdut la cacealma. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL

De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL si doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lasat proiectul pe care romanii l-au votat in 2012. Este o mana intinsa pe care sunt convins ca foarte multi o asteapta . ) semnalul dat de electorat, atat noua cat si liderilor liberali, este unul foarte clar, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la sediul PSD, dupa ce, conform exit-pollurilor, alianta PSD-PC-UNPR a obtinut peste 40%.

Ponta: De maine ne putem aseza la masa cu liderii PNL pentru refacerea USL

Premierul Victor Ponta a declarat ca, de luni, liderii PSD sunt dispusi sa se aseze la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL. Ponta a mai precizat ca cei care au jucat la poker soarta Uniunii si au pierdut .

Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL (VIDEO)

Liderul PSDVictor Ponta a declarat, duminica, dupa exit-poll-urile europarlamentarilor ca rezultatul este unul peste asteptari, fiind un semnal de incredere pentru continuarea guvernarii si refacerea.

Victor Ponta: Suntem dispusi sa repornim USL-ul cu liderii PNL care doresc refacerea aliantei. Rezultatul alegerilor trebuie privit cu atentie (VIDEO)

Liderul PSDVictor Ponta a declarat, duminica, dupa exit-poll-urile europarlamentarilor ca rezultatul este unul peste asteptari, fiind un semnal de incredere pentru continuarea guvernarii si refacerea.

Liderii PNL discuta despre o demisie in bloc

Liderii PNL au discutat, luni, in cadrul unei reuniuni informale, despre o eventuala demisie in bloc a actualei conduceri a partidului, care va asigura interimatul pana la organizarea congresului extraordinar, potrivit unor surse din PNL.

Demisie de forma. Liderii PNL au demisionat in bloc, dar raman in functii ca interimari

UPDATE - Conducerea PNL a demisionat in bloc. Totusi, liderii vor ramane in functii ca interimari pana la congresul in care se va alege noua conducere a formatiunii. La acelasi congres va fi luata in.

Ce spun liderii PNL din tara dupa rezultatele alegerilor

Presedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, duminica seara ca, in cazul in care PNL obtine sub 20 la suta la alegerile europarlamentare, presedintele partidului, Crin Antonescu, trebuie sa-si dea demisia .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )