Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ponta: Eu si Mircea Geoana putem candida la prezidentiale, cu sanse reale, din partea PSD

Antena3 Antena3,
Ponta: Eu si Mircea Geoana putem candida la prezidentiale, cu sanse reale, din partea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca senatorul Mircea Geoana si cu el sunt cei care pot candida cu sanse la Presedintie din partea PSD, aratand ca sanse au si Mugur Isarescu, Sorin Oprescu si. continuă pe Antena3

Ponta, despre alegerile prezidentiale: Domnul Geoana si cu mine putem candida cu sanse (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat mai multi potentiali candidati la Presedintie din partea PSD. Liderul PSD a vehiculat mai multe nume cu sanse reale pentru a intra in cursa pentru Cotroceni, precum Mugur.

Ponta, despre candidatul PSD la Presedintie: Geoana si cu mine putem candida cu sanse. Cine se mai afla in vizorul premierului

Premierul Victor Ponta a lansat mai multi potentiali candidati la Presedintie din partea PSD. Mugur Isarescu, Sorin Oprescu, Calin Popescu Tariceanu, Mircea Geoana si Victor Ponta sunt numele vehiculate de premier cu sanse pentru a intra in cursa pentru Cotroceni.

Victor Ponta: Mircea Geoana si cu mine suntem cei care pot candida cu sanse la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca senatorul Mircea Geoana si cu el sunt cei care pot candida cu sanse la Presedintie din partea PSD, aratand ca sanse au si Mugur Isarescu, Sorin Oprescu si Calin Popescu Tariceanu, care ar putea fi.

Sinteza zilei: Mircea Geoana, despre CULISELE RAZGANDIRII lui Traian Basescu privind instalarea Guvernului

Senatorul Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pe proiecte de diplomatie publica, a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, ca decizia lui Traian Basescu de a semna instalarea.

VIDEO Ponta nu exclude candidatura la presedintie: Lista este foarte scurta - Isarescu, Oprescu, Tariceanu, iar din PSD Geoana si cu mine suntem cei care putem candida cu sanse

Premierul Victor Ponta considera ca, in cazul in care nu se va reface USL, la alegerile prezidentiale ar putea candida cu sprijin din zona politica de centru-stanga Mugur Isarescu, Sorin Oprescu, sau Calin Popescu-Tariceanu, iar din partea PSD eventual poate candida chiar el, sau Mircea Geoana, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )