Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

România Liberă România Liberă,
Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Intr-un mesaj transmis pe Facebook cu prilejul aniversirii a 23 de ani de la aprobarea Constitutiei Romaniei, premierul Victor Ponta spune ca modificarea Constitutiei, inclusiv reducerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, multiplicarea artificiala a crizelor politico-institutionale din ultimul deceniu aducand Romania intr-un blocaj. continuă pe România Liberă

Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate pentru 2015

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj cu ocazia aniversarii a 23 de ani de la aprobarea Constitutiei Romaniei. Premierul sustine ca modificarea legii fundamentale trebuie sa fie o prioritate a anului 2015 in contextul unui climat politic lipsit de presiuni electorale.

Victor Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, este de parere premierul Victor Ponta. El adauga ca multipl.

Ponta si Iohannis cer revizuirea Constitutiei chiar de ziua Constitutiei

La aniversarea a 23 de ani de la adoptarea Constitutiei Romaniei postdecembriste, presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, si premierul Victor Ponta vorbesc de necesitatea revizuirii actualei Legi Fundamentale, unul din marile proiecte asumate de USL.

Premierul Ponta: Modificarea Constitutiei poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice

Premierul Victor Ponta a declarat ca modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, multiplicarea.

Ponta vrea modificarea Constitutiei in 2015, an fara presiuni electorale

Premierul Victor Ponta a transmis ca isi doreste modificarea Constitutiei, inclusiv reducerea numarului de parlamentari, in vederea remodelarii vietii politice, sociale si economice, multiplicarea artificiala a crizelor politico-institutionale din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )