Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta: Noul Cod Fiscal scris de Valcov are toate avizele legale

România Liberă România Liberă,
Ponta: Noul Cod Fiscal scris de Valcov are toate avizele legale

Victor Ponta, premierul Romaniei, au declarat, vineri, ca proiectul noului Cod Fiscal are toate avizele cerute de lege si va intra in vigoare la 1 ianuarie. continuă pe România Liberă

Noul Cod Fiscal ar putea fi adoptat in luna iunie

Noul Cod Fiscal ar putea sa fie adoptat in luna iunie. Premierul Victor Ponta a anuntat ca mai asteapta un singur aviz, dupa care proiectul de lege va fi trimis in Parlament. Cel mai probabil, Guvernul va avea.

Guvernul a aprobat noul Cod Fiscal si noul Cod de Procedura Fiscala

Noul Cod Fiscal si Cod de Procedura Fiscala au fost aprobate, miercuri, de Guvern si vor fi transmise Senatului, pentru a fi introduse, la inceputul saptamanii viitoare, pe ordinea de zi a Biroului Permanent.

Fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, la Daily Income: Noul Cod Fiscal sa vizeze intrarea cat mai usoara in economie

Fostul ministru delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Florin Jianu, a vorbit, in editia de marti a emisiunii Daily Income, despre noul Cod Fiscal si de Procedura Fiscala, precum si despre cateva.

ANALIZA Cu ce schimbari pleaca la Parlament noul Cod Fiscal

Guvernul a eliminat din noul Cod Fiscal cresterea impozitelor pe locuinte, terenuri si masini, dar lasa la latitudinea primarilor majorarea taxelor locale cu pana la 50%. Concomitent, se vor impozita si locuinta si terenul de sub ea. Iar reducerea CAS se amana pentru 2018.

Ponta sustine ca proiectul noului Cod Fiscal scris de Darius Valcov are toate avizele legale

Victor Ponta, premierul Romaniei, au declarat, vineri, ca proiectul noului Cod Fiscal are toate avizele cerute de lege si va intra in vigoare la 1 ianuarie.

DOCUMENT Noul Cod Fiscal: Cele mai importante 40 de modificari in fiscalitate propuse de Guvern

Dupa 3 ani si sub conducerea a 3 ministri, proiectul noului Cod Fiscal a fost aprobat miercuri in sedinta de Guvern, urmand sa fie trimis in Parlament pentru dezbaterile finale. In toti acesti 3 ani, cel care s-a ocupat nemijlocit de proiect a fost secretarul de stat Dan Manolescu, un tehnocrat apreciat in mediul politic. Codul Fiscal rescris cuprinde circa 100 de modificari. Vezi in articol modificarile cu cel mai mare impact asupra firmelor si contribuabililor.

Victor Ponta: Codul Fiscal are toate avizele cerute de lege (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, ca proiectul noului Cod Fiscal are toate avizele cerute de lege si va intra in vigoare la 1 ianuarie, informeaza B1 TV. Urmatorul proiect este cel al legii.

VIDEO Victor Ponta, despre o noua lege a salarizarii: Trebuie sa asigure un trai decent pentru angajatii din domeniul public si sa-i tina cat se poate de mult dincolo de tentatiile legate de coruptie

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca noul Cod Fiscal si Codul de procedura fiscala au toate avizele necesare si urmeaza sa fie trimise in Parlament. Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, seful Executivului a precizat ca spera ca noile coduri sa fie aprobate pana in data de 30 iunie, urmand sa intre in vigoare pana la 1 ianuarie 2016, precizand ca este cel mai important proiect guvernamental pentru prima parte a anului. Ponta a aratat ca datele fiscale bune pe primele luni din an permit aplicarea anticipata, probabil de la 1 iulie, a unei prevederi din nou Cod Fiscal, urmand ca Executivul sa decida daca va fi vorba despre reducerea TVA la 20 sau despre reducerea cotelor speciale la 9% pentru produsele de baza.

UPDATE Guvernul a aprobat proiectul de Cod Fiscal si proiectul de Procedura Fiscala. Vezi ce prevad cele doua proiecte

Premierul Victor Ponta a anuntat ca miecuri vor fi aprobate in Guvern proiectul de Cod Fiscal si proiectul de Procedura Fiscala. Potrivit unei sinteze prezentate in Guvern, proiectul de Cod Fiscal prevede: reducerea TVA de la 24% la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016, scaderea contributiilor sociale de stat, elimiarea impozitului pe dividende, scaderea cotei unice de la 16% la 14% de la 1 ianuarie 2019, scaderi de accize si eliminarea taxei pe constructii speciale. Toate acestea vor avea un impact negativ asupra veniturilor bugetare de 18,3 miliarde lei in 2016, iar asupra cheltuielilor de 1,6 miliarde lei. Guvernul estimeaza ca in urma aplicarii masurilor se vor recupera 9,4 miliarde de lei, ramanand un impact negativ net de 7,26 miliarde lei. UPDATE Cele doua proiecte au fost aprobate. Vezi documentele atasate.

Codul Fiscal are toate avizele, va fi trimis la Parlament

Codul Fiscal are toate avizele cerute de lege si va fi trimis la Parlament, a anuntat, in urma cu putin timp, premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )