Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta a prezentat scrisoarea catre FMI. Scandal in Parlament, la discursul premierului

Antena3 Antena3,
Ponta a prezentat scrisoarea catre FMI. Scandal in Parlament, la discursul premierului

Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in plenul Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, FMI si Banca Mondiala. Ponta a cerut parlamentarilor acordul pentru ca Guvernul. continuă pe Antena3

Ponta prezinta scrisoarea catre FMI. Scandal in Parlament, la discursul premierului

Premierul Victor Ponta prezinta marti, in plenul Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, FMI si Banca Mondiala. Potrivit prim-ministrului, proiectul final de scrisoare.

Ponta prezinta scrisoarea catre FMI

Premierul Victor Ponta prezinta marti, in plenul Parlamentului, intentia negociata cu Guvenul Romaniei de a avea un nou acord preventiv cu FMI si Banca Mondiala. Stire in curs de actualizare.

Subiectele zilei: 13 criterii dupa care Guvernul va amana sau abandona din proiectele incepute; Ponta merge in SUA. Cine i-a aranjat vizita si ce va discuta la Casa Alba; Amenda maxima pentru unul dintre protestatarii din Piata Universitatii

Guvernul se jura ca nu supraimpoziteaza profesiile liberale. Ministrul Liviu Voinea neaga intentia de a taxa suplimentar anumite venituri. Deputatul Gheorghe Ialomitianu sustine insa ca scrisoarea catre FMI contine acest angajament. Anchetatorii au primele semnalmente ale violatorului jurnalistei din Bucuresti. La doua zile de la nefericitul incident, autorul violului era inca in libertate, dupa ce analizele de laborator facute de Institutul de Medicina Legala au aratat ca suspectul audiat de politisti in noaptea de miercuri spre joi nu este agresorul tinerei de 22 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )