Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta propune suspendarea lui Basescu daca nu respecta o decizie a CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta propune suspendarea lui Basescu daca nu respecta o decizie a CCR

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca va propune suspendarea pre and sedintelui Traian Basescu daca el va continua campania, in condi and tiile in care CCR va decide ca and seful statului a incalcat Constitu and tia promovand Partidul Miscarea Populara. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta reia varianta suspendarii lui Basescu daca nu respecta o decizie CCR: Nu-l va mai apara nimeni!

Liderul PSD, Victor Ponta, a reiterat faptul ca va fi declansata procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu daca CC decide ca nu poate face campanie electorala, dar acesta continua astfel de .

Ponta il ameninta pe Basescu cu suspendarea, daca mai face campanie electorala

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca va fi declansata procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu, daca CCR decide ca nu poate face campanie electorala, transmite Mediafax.

Mircea Mihaies, la intalnirea cu Traian Basescu: Daca le dai studentilor sa citeasca bibliografia obligatorie spun ca esti... nazist

Presedintele Traian Basescu, care a fost prezent duminica la Timisoara, a tinut sa ii ia apararea lui Mircea Mihaies, catalogat fascist de catre premierul Victor Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )