Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta: Am propus excluderea lui Bigiu din PSD. BPN a aprobat in unanimitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Am propus excluderea lui Bigiu din PSD. BPN a aprobat in unanimitate

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, luni, ca a propus excluderea din partid a presedintelui CJ Buzau, Cristinel Bigiu, fapt aprobat de Biroul Permanent National cu unanimitate de voturi. continuă pe Wall-Street Ro

Cristinel Bigiu, presedintele CJ Buzau, a fost EXCLUS din PSD

Victor Ponta a anuntat, luni, ca a propus excluderea din partid a presedintelui CJ Buzau, Cristinel Bigiu, fapt aprobat de Biroul Permanent National cu unanimitate de voturi. El a aratat ca aceasta masura se inscrie in anuntul facut anterior, privind toleranta zero fata de faptele de coruptie, a anuntat Ponta, dupa sedinta BPN a PSD.

Victor Ponta: Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru coruptie este zero

Premierul Victor Ponta a anutat, luni, ca seful CJBuzau, Cristinel Bigiu, arestat preventiv pentru coruptie, a fost exclus din PSD. Domnul Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru.

Dan Diaconescu, dupa sedinta PPDD: Am confirmat excluderea unor membri din grupul parlamental al partidului

Dan Diaconescu a confirmat vineri, dupa sedinta PPDD, excluderea unor membri din grupul parlamentar al partidului. Sunt foarte mandru de partidul pe care l-am creat acum cativa ani. Un partid echilibrat, de.

Sebastian Ghita isi face partid dupa demisia din PSD: Din ianuarie, strangem semnaturi

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita a anuntat ca, din ianuarie, isi va face propriul partid. M-am gandit ca un nou partid politic, o noua platforma politica ar putea schimba ceva. Din ianuarie, strangem.

VIDEO Comunismul din PSD si spirala de la alegeri. Ioan Rus crede ca tinerii de pe Facebook au fost pacaliti de propaganda

Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la PRO TV si PROTV NEWS, vicepresedintele social-democrat Ioan Rus a vorbit despre esecul PSD in alegerile prezidentiale si votul tinerilor mobilizati pe retelele de socializare.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )