Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta: PSD sprijina solicitarea lui Iohannis privind procedurile rapide de ridicarea a imunitatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: PSD sprijina solicitarea lui Iohannis privind procedurile rapide de ridicarea a imunitatilor

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni, convocate de seful statului, Klaus Iohannis, ca PSD sprijina solicitarea acestuia privind introducerea in regulamentele Camerei si Senatului a unor proceduri cat mai. continuă pe Wall-Street Ro

Adevarul Live, ora 12.00: Elenina Nicut, specialist in drept constitutional, despre precedentul creat de Iohannis privind incompatibilitatea alesilor locali

Elenina Nicut, specialist in drept constitutional, este invitata jurnalistului Sebastian Zachmann la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre ce se intampla cu mandatele traseistilor, dupa ce Curtea Constitutionala CCR) a declarat neconstitutionala OUG 55, dar si despre precedentul creat de presedintele Klaus Iohannis privind incompatibilitatea primarilor si a presedintilor de Consilii Judetene.

Ponta: PSD e de acord cu reducerea numarului de parlamentari; respectam toate deciziile CC

PSD este de acord cu reducerea numarului de parlamentari si a dat asigurari ca deciziile CC, inclusiv cea referitoare la respectarea referendumului din 2009 privind numarul maxim de 300 de parlamentari, vor fi urmate, a declarat, miercuri, presedintele.

Sindicatul din RMGC sustine pozitia presedintelui Iohannis privind reluarea dialogului pe tema Rosia Montana

Sindicatul Viitorul Mineritului din cadrul companiei Rosia Montana Gold Corporation sustine pozitia presedintelui privind proiectul minier din Muntii Apuseni. Iohannis a cerut rediscutarea proiectului, lucru care a provocat critici din partea asociatiilor care se opun investitiei.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )