Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta: PSD sustine alegerea primarilor din primul tur si inscrierea alegatorilor din diaspora pe liste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: PSD sustine alegerea primarilor din primul tur si inscrierea alegatorilor din diaspora pe liste

ACTUALIZARE 11:09 PSD sustine alegerea primarilor din primul tur, iar in ceea ce priveste votul in diaspora doreste ca acesta sa fie organizat de Autoritatea Electorala Permanenta, si nu de Guvern, cu inscrierea alegatorilor pe liste cu sase luni inainte de procesul electoral, a declarat luni premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: PSD sustine Legea finantarii partidelor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa incheierea consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca Partidul Social Democrat sustine Legea finantarii partidelor.

Victor Ponta: Primarii vor fi alesi din primul tur, presedintii de Consilii Judetene au fost sacrificati si lasati la mana consilierilor

In cadrul vizitei de vineri de la Beclean, prim-ministru Victor Ponta a declarat ca cel mai probabil noua lege electorala va ramane asa cum a fost votata in comisii. Astfel, primarii vor fi alesi din primul tur, in timp ce presedintii de Consilii Judetene vor fi sacrificati si vor ramane la mana consilierlor judeteni.

Nicolicea: UNPR vrea ca parlamentarului incompatibil sa ii inceteze mandatul, fara vot

ACTUALIZARE 13:24 Vicepresedintele UNPR, Eugen Nicolicea a declarat, luni, dupa consultarile de la Cotroceni, ca formatiunea din care face parte a propus, in cadrul temei ridicarii imunitatii, ca parlamentarului incompatibil sa-i inceteze mandatul, fara a mai fi nevoie de un vot in Parlament. * Orban: PNL sustine votul deschis asupra cererilor inaintate de Justitie * Ponta: PSD sustine alegerea primarilor din primul tur si inscrierea alegatorilor din diaspora pe liste.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala .

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic, eliminata in primul tur la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, anunta Mediafax. Halep si Bencic au fost invinse, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 5-7, 10-8, dupa o ora si 32 de minute, de cuplul Chin-Wei Chan/Chen Liang Taiwan/China).

Simona Halep, eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )