Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta: Renegociez protocolul USL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Renegociez protocolul USL

UPDATE 14:46 Pe noi ne intereseaza o anumita atitudine, demonstrata prin fapte. Candidatura lui Antonescu la prezidentiale ramane valabila, a declarat Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Protocolul USL e suspendat. PNL sa probeze prin fapte ca e solidar cu PSD la guvernare. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca in perioada urmatoare protocolul USL va fi renegociat pentru a asigura garantiile unei solidaritati PNL-PSD. Victor Ponta a afirmat, de asemenea, ca nu e o graba in aceasta renegociere, dar ca va purta discutii cu liderul liberal Crin Antonescu, cel mai probabil la intoarcerea sa de la Bruxelles. Candidatura domnului Antonescu ramane valabila, a mai subliniat premierul. _ _ _ _ UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat luni ca .

Ponta: Protocolul USL e suspendat. PNL sa probeze prin fapte ca e solidar cu PSD la guvernare.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat luni ca protocolul USL este suspendat si ca, in perioada urmatoare, PNL trebuie sa probeze ca este solidar cu PSD la guvernare. Intrebat ce garantii cere de la PNL, Ponta a raspuns: Un angajament oficial, dar nu. noi avem si acuma scris, la articolul 1. ca nu se admit atacurile si ca se aplica sanctiuni, ori nu s-a aplicat. Deci inseamna ca acordul nu s-a aplicat. Nu stiu ce garantii, ca si scris, si vorbit. Pana acum a functionat. Cred ca e .

Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat. Candidatura lui Antonescu ramane valabila

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca protocolul USL trebuie rediscutat in urma situatiilor noi si tensionate aparute, el aratand ca e nevoie de negocierea unor mecanisme de intarire a solidaritatii si ca, din actualul acord, candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale ramane valabila.

Victor Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat, coalitia de guvernare functioneaza in continuare in Parlament si la nivelul autoritatilor locale

Protocolul USL trebuie rediscutat, a declarat luni premierul Victor Ponta, in urma disputelor generate de Sorin Rosca Stanescu, subliniind insa ca acest lucru nu inseamna in niciun caz ca nu mai functioneaza coalitia de guvernare in parlament si la nivelul autoritatilor locale.

Crin Antonescu: Oricine iNCALCA protocolul USL va trebui sa se DESPARTA de PNL.

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a raspuns premierului Victor Ponta, care i-a dat liderului liberal un ultimatum in ceea ce-l priveste pe senatorul Sorin Rosca Stanescu. Antonescu a explicat ca oricine incalca articolul din protocolul USL, care stipuleaza ca membrii care ataca Uniunea sa fie dati afara din partid, trebuie sa se desparta de PNL. Ci toate astea, presedintele liberalilor a subliniat ca nici el si nici Victor Ponta nu au ajuns in situatia in care sa-si dea ultimatumuri.

Oricine mai incalca protocolul USL va trebui sa se desparta de partid si de USL

PNL dezavueaza aprecierile facute de senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD sau a liderului social-democrat, a declarat ieri liderul PNL Crin Antonescu, aratand ca oricine mai incalca atat de clar protocolul USL va trebuie sa se desparta de partidul din care face parte si de USL.

Ponta, despre criza USL: Ramanem solidari cu PNL in Guvern si in teritoriu.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca PSD si PNL vor ramane in continuare solidari, atat in Guvern, cat si in teritoriu. Peste tot in Guvern, in teritoriu ramanem solidari. PNL-ul e solidar cu noi. Noi suntem un partid foarte disciplinat. Chiar daca inteleg ca PNL este un pic special, avem de guvernat tara si nu avem timp sa ii raspundem lui Rosca Stanescu, a declarat Ponta. In ceea ce priveste sanctiunile pe care PNL ar putea sa i le aplice lui Sorin Rosca Stanescu, premierul a afirmat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )