Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Reprezentantii FMI se duc doar din curtoazie la Cotroceni.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Reprezentantii FMI se duc doar din curtoazie la Cotroceni.

Premierul Victor Ponta a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa ca membrii delegatiei comune a Fondului Monetar International FMI), Bancii Mondiale BM) si Comisiei Europene s-au intalnit din curtoazie cu presedintele Traian Basescu, iar discutiile serioase se vor purta luni la Guvern. Din fericire, reprezentantii institutiilor financiare internationale stiu foarte bine ca discuta cu Guvernul si ca acest Guvern are sprijin parlamentar si ca acest Guvern va fi in functie cel putin . continuă pe România Liberă

MS: Nicolaescu si reprezentantii FMI, BM si CE au agreat viitori pasi ai reformei in ...

Ministrul Eugen Nicolaescu si reprezentantii FMI, BM si CE au agreat joi, in cadrul unei intalniri avute la Bucuresti, urmatorii pasi pentru aprofundarea reformei in sanatate, intre care achizitiile publice centralizate si reesalonarea unor programe nationale de sanatate, informeaza MS. Nicolaescu a avut joi o intalnire planificata cu delegatia Fondului Monetar International FMI), reprezentantii Bancii Mondiale BM) si cei ai Comisiei Europene CE), precizeaza Ministerul .

Ponta: Misiunea FMI se incheie cu o scrisoare de intentie, sa vedem daca semneaza si Basescu

Misiunea FMI la Bucuresti se va incheia cu o scrisoare de intetie, dar ramane de vazut daca aceasta va fi semnata si de presedintele Traian Basescu, a declarat, joi, premierul Victor Ponta. Misiunea FMI se.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )