Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ponta: Romania va sprijini in continuare integrarea R. Moldova in Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Ponta: Romania va sprijini in continuare integrarea R. Moldova in Uniunea Europeana

Victor Ponta, premierul Romaniei, se afla, joi, intr-o vizita la Chisinau cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova. Ponta a declarat, dupa intalnirea cu prim-ministrul Valeriu Strelet, ca Romania va ramane cel mai mare avocat al sustinerii integrarii Chisinaului in Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Radio Moldova, transmite agentia IPN.

Ponta le promite vecinilor din R. Moldova ca ii ajutam sa gaseasca vinovatii pentru pierderea MLD $

Romania va sprijini Moldova pentru gasirea vinovatilor in cauza disparitiei faimosului miliard de dolari, dar e important sa se recupereze si banii, a spus premierul Victor Ponta, el precizand totodata ca BNR si Guvernul Romaniei pot acorda.

Iohannis vrea integrarea Republicii Moldova in UE. Ce mesaj a transmis cu ocazia Zilei Independentei

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj de Ziua Independentei Republicii Moldova, prin care isi exprima dorinta ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa se regaseasca in Uniunea Europeana si reafirma sprijinul Romaniei pentru aderarea la structurile Uniunii Europene.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi bani in Republica Moldova

Romania, are acum o crestere economica si poate merge mai departe sa investeasca bani in Republica Moldova, important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are crestere economica si in acest moment poate investi in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, transmite agentia IPN.

Victor Ponta: Romania este gata sa acorde sprijin financiar Republicii Moldova

Romania si Republica Moldova au prelungit pana in anul 2020 implementarea acordului de asistenta financiara in valoare de 100 de milioane de euro pe care autoritatile de la Bucuresti s-au angajat sa o acorde Chisinaului, informeaza surse din presa.

Victor Ponta: Romania are crestere economica. Vom continua sa sprijinim Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )